YouTube

  • DOLAR
    %0,15
  • EURO
    %-0,32
  • ALTIN
    %0,22
  • BIST
    %3,10
Hacıabdullahoğlu’ndan gazetemize ziyaret

Hacıabdullahoğlu’ndan gazetemize ziyaret

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Genel İdare Kurulu üyesi ve Ankara İl Başkanı Hüseyin Hacıabdullahoğlu, Gazetemiz imtiyaz sahibi Yakup Kayhan’ı makamında ziyaret etti.
19012015gazeteSaadet Partisi Yerköy İlçe Teşkilatını ziyaret ettikten sonra gazetemizi de ziyaret eden ve Ankara İl Başkanı Hüseyin Hacıabdullahoğlu, 2015 seçimleri milletin, ülke için tarihi bir fırsattır olduğunu söyledi:
Ankara İl Başkanı Hüseyin Hacıabdullahoğlu, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:
“Büyük bir imparatorluk bakiyesi ülkenin sahipleriyiz. Ancak ne acıdır ki ecdadımızın emanetine sahip çıkamadık. Her geçen gün her türlü imkân, güç ve değerlerimizi kaybediyoruz. Son 10 yılın mukayesesine bakınız. Tarım ve hayvancılık ülkesiyiz. Ama eti de otu da mercimeği de fasulyeyi de ithal eden ülke olmuşsak, bunun bir anlamı yok mudur?
Ne yazık ki tarıma ayrılan paranın 5 katından fazla para faize ayrılıyor. Tarım ülkesi değil faiz ödeyen ülke oldu. Son 12 yılda 650 milyon faiz ödedik. Kamunun borçları 232 milyon dolardan 632 milyon dolara çıktı. Vatandaşın %85 i faizli borç batağına sokuldu.
Üretime yönelik hiçbir yatırım yapılmadığı gibi kar getiren müesseseler, topraklar yabancılara satıldı. Paraları faize gitti. Halkımıza ustaca borçlar bitti, intiba verildi ama 2015 bütçesinde tüm yatırımlara 41 milyar tl faize ise 54 milyar para ayrıldı. Ekonomi sıcak paraya mahkûm üretim değil hizmet sektörü aracılığı ile tüketim teşvik ediliyor.
Ülkede güzel olan sadece geri dönüşümü olmayan hizmetler tüketim üretmeden tüketimin teşviki felaket getirir. Ülke alkışlar arasında uçuruma sürükleniyor.“Dindar nesil” teraneleri arasında hem aile çökertiliyor hem de genç nesiller fuhuşa ve uyuşturucuya feda ediliyor.
Batının da finans ettiği TV programlarıyla ahlaki ve manevi değerler yok ediliyor.Eskiden inanan insanlara “mürteci” diyerek baskı yaparak ifsat etmek istiyorlar. İstedikleri oranda başaramadılar. Şimdi iltifat ederek süt bankası da kurarak aziz milletin sütünü bile bozmanın yolunu açtılar.“Stratejik derinlik” ten “Sıfır sorun” politikasından “ Onurlu yalnızlık” tan şimdi de Paris’te onursuzlarla omuz omuza peygamberimize hakaret edenlere de tebessüm etmeyi alıştırma operasyonlarda rol almaya kadar gidildi. ASALA 42 diplomatımızı katletti. Biz Ermenilere özür diletmeyi beklerken Ermenilerden özür dileme talihsizliği ile yeni felaketin önü açıldı. Kıbrıs için dik duruş sergilenemediği için pazarlık masasında tutuluyor.
Terör maksadına ulaşma noktasında ülke siyonizme yem yapılma aşamasına getirildi.
Bütün bunca gerçeklere rağmen tertemiz niyetli halkımız bir anda olmaz, aheste aheste düzeltilecek propagandaları ile uyutulmaya çalışılıyor.
Bütün sorunlarımızın temelinde ki tek sorun SİSTEM’dir. Ülke İngiliz sömürgesi olsaydı, bir sömürge valisiyle yönetilseydi bu sistemle yönetilirdi. Bu sistemi aşamadıkça iflah olamayız. Bu sistemin kontrolüne alamadığı parti Saadet Partisi’dir. Bu şartlarda 2015 seçimleri milletimiz, ülkemiz için tarihi bir fırsattır. Milli görüşün tek temsilcisi Saadet Partisi’nin meclise girişi oyunları bozacaktır. Bu tamamı ile Yozgat’ımızın çok değerli insanlarını saygı ve hürmetle selamlıyor, Allah’a emanet ediyoruz.”
Yakup Kayhan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyet belirten Ankara İl Başkanı Hüseyin Hacıabdullahoğlu’a ve ilçe teşkilatına teşekkür etti.
Gazetemiz ziyaret Hacıabdullahoğlu’nun yanı sıra Saadet Partisi Yerköy İlçe Başkanı Ali Orhan ve ilçe teşkilatı da hazır bulundu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji