YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %-0,03
  • ALTIN
    %-0,09
  • BIST
    %-1,25
Hakan Uyar’dan Mevlid Kandili Mesajı

Hakan Uyar’dan Mevlid Kandili Mesajı

CHP Yerköy İlçe Başkanı Hakan Uyar, Mevlid Kandili’nin tüm İslam alemine barış ve huzur getirmesini diledi.

İki cihan güneşi Efendimiz Hazreti Muhammed (S.A.V)’in dünyayı şereflendirdiği gün olan mevlid kandilinin hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Uyar, mesajını şu şekilde sürdürdü: “Mevlid Kandili, sevgili peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in doğum günüdür. Her konuda karanlığa gömülen cihan fahri kainat efendimizin doğumuyla aydınlanmış ve daha büyük bir anlam kazanmıştır.

Kuran’a dayanan yüce ahlakı, merhameti ve adaleti, sabrı ve cömertliğiyle insanlığın en güzel örneği peygamber efendimizdir.  O’nun getirdiği din ve bizlere verdiği mesajlarla karanlıklar aydınlığa, nefretler sevgiye dönüşüyor. Bugün, hepimizin üzerinde durması gereken şey de, O’nun güzel ahlakı ve bizlere öğrettikleri olmalıdır. Bugün tüm kırgınlıklar, yerini sevgi ve hoşgörüye bırakmalıdır.

İslam âlemi olarak bu gece de, O’nun yüzü suyu hürmetine dualar ederek, O’nun sevgisi etrafında kalplerimizi birleştireceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle Sevgili Peygamberimizin dünyayı şereflendirmesinin yıl dönümü olan Mevlid Kandilinin tüm insanlığa sevgi, huzur, barış ve kardeşlik getirmesini diliyorum.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji