YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Halı saha, basketbol sahası hizmete açıldı

Halı saha, basketbol sahası hizmete açıldı

14062016saah
Rabia Koyunbaşoğlu Anadolu Lisesi Spor Tesisleri “Halı Saha, Basketbol Sahası” hizmete açıldı.
İlçemiz Kaymakamı Nevzat Şengök tarafından; Spor-Toto Teşkilatı ile protokolü yapılan Rabia Koyunbaşoğlu Anadolu Lisesi Spor tesisleri “halı saha ve basketbol sahası” tamamlanarak, hizmet vermeye başladı.
Kaymakam Nevzat Şengök, Spor Toto ile imzalanan sözleşme ile 225 bin lira değerinde ‘halı saha, voleybol ve basketbol’ sahalarının yapıldığını söyledi.
Spor-Toto Teşkilatı ile imzaladığı protokolle Rabia Koyunbaşoğlu Anadolu Lisesi öğrencilerine verdiği spor tesisi sözünü de yerine getirildiğini belirten Şengök, “Hayırsever İşadamı Gencay Koyunbaşloğlu tarafından yaptırılan ve Babaannesinin adının verildiği 14 derslikli Rabia Koyunbaşoğlu Anadolu Lisesi, 2015 yılının Mart ayında Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın katıldığı bir açılış töreni ile eğitim halkasına dahil olmuştu. Okulun eğitim hayatına kazandırılmasının ardından öğrencilere spor  tesislerinin yapımı noktasında, tesislerin yapımı için gerekli olan kaynağı Yerköy’e getirecek protokolü geçtiğimiz aylar içerisinde Spor-Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile imzaladık, girişimlerimiz neticesinde Spor-Toto Teşkilatı’nın eğitime yönelik hibe desteklerinden istifa edelim dedik. 225 bin liralık kaynak Köylere Hizmet Birliğimize aktarıldı aktarılan para ile halı saha, voleybol ve basketbol sahalarından oluşan tesislerin yapımı tamamlanmış bulunmaktadır. İlçe halkımıza hayırlı oldun.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji