YouTube

  • DOLAR
    %-0,08
  • EURO
    %0,35
  • ALTIN
    %0,46
  • BIST
    %0,68
Halk Eğitim Merkezi, yılsonu sergisi açtı

Halk Eğitim Merkezi, yılsonu sergisi açtı

Yerköy Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından 2014–2015 eğitim öğretim yılı içerisinde açılmış olan değişik branşlardaki kursların sergi törenle açıldı.
10062015sergi2014- 2015 eğitim, öğretim yılında çeşitli kurslara katılan kursiyerlerin yıl boyunca yaptıkları el emeği göz nuru eşyalar vatandaşların beğenisine sunuldu.
Açılışı gerçekleşen sergiye, Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, Çanakkale Seramik Müdürü Ekrem Demiraslan, okul müdürleri, sivil toplum kuruluşları, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Yerköy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Celal Yılmaz, açılışta yaptığı konuşmada, 2014-2015 eğitim öğretim dönemindeki çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Kaymakam Şengök ve beraberindekiler el emeği göz nuru el işlemeleri sergisini gezerek kurs öğreticisi ve kursiyerlerden yapmış oldukları dantel ve nakışlar hakkında bilgi aldı.
Sergide, Kağıt Rolyet, Tel Kırma, Yağlı Boya, Deri Masa Örtüsü, Titanyum Nakışı, Tepsi İşlemesi ve Kurdale Nakışı gibi çeşitli ürünler sergilendi.
Sergi açılışı sonrası katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.
DSC_0185

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji