YouTube

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,27
  • ALTIN
    %-0,17
  • BIST
    %0,87
Halk Eğitim Merkezlerinin AB projesi kabul edildi

Halk Eğitim Merkezlerinin AB projesi kabul edildi

abproje
Yerköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Celal Yılmaz ‘Yetişkin Eğitiminde, Yetişkinlerin Öğrenme Sürecinde Bilimsel Yöntemlerin Kullanılması’ adlı projenin kabul edildiğini söyledi.
Projenin Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edildiğini ifade eden Yerköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Celal Yılmaz, Sorgun Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından ortak yapıldığını kaydetti.
Avrupa Birliği Erasmus ile Yetişkin Eğitimi kapsamında hazırldığını ifade eden Yılmaz, “Yetişkin Eğitiminde Yetişkinlerin Öğrenme Sürecinde Bilimsel Yöntemlerin Kullanılması” isimli projenin Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edilmiştir. Proje Yerköy ilçemiz ile Saraykent, Sarıkaya, Kadışehri ve Halk Eğitim merkezlerinin ortak olarak yer aldı. Proje kapsamında yapılacak olan ziyaretlere projede yer alan halk eğitim merkezlerinden, idareci, öğretmen ve usta öğreticilerden oluşan 15 kişilik ekip katılacaktır. Proje ekibi İsveç´in başkenti Stockholm´de bir hafta süre ile yetişkin eğitimi kurumlarında yetişkin eğitimi ile ilgili bilimsel yöntem ve teknikler konusunda incelemelerde bulunacaktır. Proje Mayıs ayı içerisinde hayata geçirilecek olup 7 gün sürecektir. Ziyaretlerin amacı, müdürlüklerimiz bünyesinde çalışan personelimiz yurt dışı meslektaşlarını tanıyıp, almış oldukları kurslar ve gözlem neticesinde, bu ülkelerin eğitim tekniklerini, metotlarını, kullandıkları bilimsel yöntemleri, yerinde gözlemleme fırsatı yakalayacaklar.  Proje sonundan gerçekleşen ziyaretler sonrasında elde edilen bilgiler halk eğitim merkezilerimizde hayata geçirilecektir.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji