YouTube

  • DOLAR
    %0,06
  • EURO
    %0,05
  • ALTIN
    %0,20
  • BIST
    %-0,50
Hastane personeli iftarda buluştu

Hastane personeli iftarda buluştu

Akdağmadeni Devlet Hastanesi Sağlık çalışanlarına iftar yemeğinde bir araya geldiler.
29072013akdagAkdağmadeni Atatürk Parkında verilen iftar programına, Akdağmadeni Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr Bülent Koç, Yerköylü hemşerimiz hastane müdürü Abdullah Kömürcüoğlu, Yozgat Kamu Hastaneler Birliği İl Genel Sekreteri Op. Dr. Tuncay Öztürk, sağlık çalışanları ve aileleri katıldı.
Başhekim Operatör Dr. Bülent Koç yaptığı açıklamada “Memleketimiz kritik bir dönemden geçmekte, bu tip yemekler bizlerin dayanışma ve kaynaşma açısından çok yararlı olacağı kanaatindeyiz.” dedi.
Hastanede çalışmakta olan sağlık çalışanlarının yoğun mesaileri içerisinde birbirlerini tanıyamama fırsatı bulamadıklarını ifade eden Hastanesi Müdürü Abdullah Kömürcüoğlu, “Akdağmadeni Devlet Hastanesi olarak çalışanlarımıza ve hasta yakınlarımıza bir iftar yemeği düzenledik. Düzenlenen İftar programında ki amacımız, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını daha çok ilerletilerek, birlikteliğin en üst seviyeye çıkartılması.” dedi.
Yozgat Kamu Hastaneler Birliği İl Genel Sekreteri Op. Dr. Tuncay Öztürk “Bu birlikteliğimizin sadece mesai saatlerinde değil sosyal sahada da devam etmesini istiyoruz. Bu noktada da Akdağmadeni’nde bir ilk ile başlattık. Diğer ilçelerimizde de bu aktiviteleri sürdüreceğiz. İnşallah niyetimiz bu birlikteliğimizin 24 saate yayılmasıdır” diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji