YouTube

  • DOLAR
    %0,24
  • EURO
    %-0,10
  • ALTIN
    %0,92
  • BIST
    %1,96
Hayırsever iş adamı Öztürk, bin torba un dağıttı

Hayırsever iş adamı Öztürk, bin torba un dağıttı

Yerköy’lü hayırsever iş adamı Suat Öztürk, gün birlik günü diyerek bin aileye un yardımında bulundu.
Yerköy ilçesinde uzun yıllardır zahirecilik işleri ile uğraşan hayırsever iş adamı Suat Öztürk, yardıma muhtaç ve corona virüsü nedeni ile sıkıntıya düşen bin aileye un yardımında bulunduğunu söyledi.
Ülkemizde yaşanan corona virüsü tedbirine kapsamında birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi ve dayanışmamızı güçlendirmek için böyle bir yardımda bulunduğunu ifade eden Öztürk, gazetemiz muhabirine şu ifadelerde bulundu:
“Bilindiği üzere ülkemizde, Çin’in Vuhan şehrinde ortaya çıkan ve dünyanın her yerine yayılan corona virüsü gerek sağlık açısından gerekse maddi, manevi olarak bir çok vatandaşımızı etkilemiştir. Bizde Öztürk ailesi olarak ülkemizin bu zor gününde yanından olmak için böyle bir karar aldık. Aldığımız bu karar ile Yerköy Kaymakamlığı Sosyal Yardımcılaşma Dayanışma Vakfı ile ilçe ve köy mahalle muhtarları ile gerekli görüşmeler yaptık. Yaptığımız görüşmeler sonucunda yardıma muhtaç ailelerimizi bir bir tespit ettik ve oluşturduğumuz listelerle bir bir ailelerimize unlarını teslim ediyoruz” dedi.
Ülkemizin bu zor zamanında her zaman yanından olacaklarını ifade eden Öztürk, bu tür yardımların her diğer hayırsever vatandaşlarımıza da örnek olacağının altını çizdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji