YouTube

  • DOLAR
    %0,15
  • EURO
    %-0,32
  • ALTIN
    %0,22
  • BIST
    %3,10
Hayırsever iş adamından öğrencilere destek

Hayırsever iş adamından öğrencilere destek

16022017basari
İstanbul’da yaşayan Yozgatlı iş adamlarımızdan Seyit Ahmet Polat, Yerköy Önder İmam-Hatipliler Derneği Aracılığı İle Yerköy Hüseyin Erbaş Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerimiz için 20 bin TL’lik giyim yardımında bulundu.
Dernek Başkanı Necati Badır ve Hüseyin Erbaş Anadolu İmam Hatip Lisesi okul müdürü Osman Bağcı nezaretinde öğrencilerimize kıyafetler dağıtıldı.
Dernek Başkanı Necati Badır, İş adamı Seyit Ahmet Polat dernek ve okul yönetimi olarak teşekkür ederek şu açıklamalarda bulundu:
“Önder Vakfı ile Yerköy İHL mezunları derneğimiz ilçede eğitim gören başta İmam Hatip lisesi öğrencileri olmak üzere diğer öğrenciler için İstanbul Ümraniye’de ticaret ile uğraşan işadamı Seyit Ahmet Polat’tan yardım talebi gerçekleşti. Hayırsever işadamı seçkin markalardan tedarik ettiği takım elbise ceket mont gömlek pantolon ve ayakkabıdan oluşan yaklaşık  20 Bin TL’lik bağışta bulundu. Yardımlar ihtiyacı olan öğrencilere bedenlerine göre tek tek dağıtıldı. Başta Yerköy ilçe milli eğitim müdürlüğü olmak üzere, okul idaresine ve Seyit Ahmet Polat Bey’e eğitime verdikleri büyük destekten teşekkür ederiz” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji