YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Hayırsever İşadamından öğrencilere kıyafet

Hayırsever İşadamından öğrencilere kıyafet

13042017sahin
Yozgatlı Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin, hafızlık eğitimi gören öğrencilere giysi yarımında bulundu. 
Yozgat’a eğitim başta olmak üzere çok sayıda hayır hizmetlerinde bulunan Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin, kendisi tarafından yaptırılan ve kendi isminin verildiği Bilal Şahin ve Gedikhasanlı Kutbu Cihan Şakir Efendi Hafız Kuran Kursunda yatılı olarak hafızlık eğitimi gören öğrencilere ve hocalara şehzade elbisesi hediye etti.
Konuya ilişkin bir açıklama yapan Hayırsever İşadamı Bilal Şahin, “Kur’an-ı Kerimi okuyan, hatmeden, hıfzeden, O’nunla amel eden, insanların sayısının her geçen gün artmasını istiyorum. Hafızlık kursunda eğitim gören hafızlarımız inşallah Allah’ın kelamını öğrenip, daha sonra da Allah’ın kelamını başkalarına öğreterek yayacaklardır. Bizlerde bu öğrencilerimizin en iyi şekilde eğitim almalarını sağlamak, onların eğitimlerini devam etmeleri için elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in doğum gününün kutlanması için düzenlenen kutlu doğum haftası etkinlikleri öncesi, Bilal Şahin ve Gedikhasanlı Kutbu Cihan Şakir Efendi Hafız Kuran Kursunda hafızlık eğitimi gören toplam 90 öğrenci ve 9 hocamıza  giysi yardımında bulunduk” dedi.
Desteklerinden dolayı Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin’e teşekkür eden Kuran Kursu Hocası Muhammet Köksal ise “Hayırsever İş Adamımız Bilal Şahin Bey, Kur’an öğrenen çocuklarımızı sevindirdi. Kendisinden Allah razı olsun. Öğrencilerimize şehzade elbisesi, ayakkabı ve fes alarak önemli bir ihtiyacını daha gidermiş oldu. Çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji