YouTube

  • DOLAR
    %0,29
  • EURO
    %0,20
  • ALTIN
    %0,35
  • BIST
    %-0,65
Hem yaptılar Hem uçurdular

Hem yaptılar Hem uçurdular

Türk Hava Kurumu Yozgat Şubesi’nin düzenlediği “Maket Uçak” kursunu başarıyla tamamlayan 50 öğrenciye sertifikaları verildi. Sertifikalarını alan kursiyerler kursta yaptıkları maket uçakları uçarmanın keyfini yaşadı. 
05062012ucakYozgat THK Şubesi’nin Maket Uçak Kursu’na katılan öğrencilerin sertifikaları düzenlenen törenle verildi. Bozok Şehir Stadyumu VIP Salonunda yapılan törene Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Kılıçoğlu, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Oğuzhan Güneşer, THK Şube Başkanı Hasan Coşkun katıldı.
İki ay süren kursa katılarak bu süre zarfında maket uçaklarını da yapan 50 kursiyere belgelerini veren THK Şube Başkanı Hasan Coşkun, Yozgat’ta sportif havacılığı sevdirmek istediklerini söyledi.
Coşkun; “Yozgat’ta düzenlediğimiz 50 kişilik kursumuzu ortalama iki ayda tamamladık. Yozgat’ta sportif havacılığı geliştirmeye ve sevdirmeye çalışıyoruz. Türk Hava Kurumu olarak bu tür etkinlikleri sürekli olarak icra etmek istiyoruz” dedi.
Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne verdiği destekten ötürü teşekküreden Coşkun; “Halk Eğtiim Müdürlüğü bu konuda bize destek vermektedirler. Öğrenciler yaptıkları modellerle uçuşlarını sergileyediler. Ve ileride daha üst modelleri ile öğrencilerimize ileriki seviyelerde kurs vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Belge töreninin ardından dış sahaya geçen kursiyerler iki aylık kurs süresince yaptıkları maket uçaklarını uçurmanın keyfini yaşadılar.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji