YouTube

  • DOLAR
    %0,34
  • EURO
    %0,20
  • ALTIN
    %0,94
  • BIST
    %1,77
Hemşerimiz Prof. Dr. Kürşad Zorlu’ya şeref madalyası

Hemşerimiz Prof. Dr. Kürşad Zorlu’ya şeref madalyası

Kazakistan’ın en önemli anayasal kurumlarından biri olan Haklkar Assamblesi’nin 25. Yıldönümü vesilesiyle Başkent Nursultan’da düzenlenen törende ödüller sahiplerini buldu.
Kazakistan özelinde kaleme aldığı çok sayıda makale ve kitap için Yozgat Bozok Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kürşad Zorlu’ya Şeref Madalyası takdim edildi. Prof. Dr. Zorlu, Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım-Jomart Tokayev in kararnamesi ve kurucu Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev’in imzasıyla verilen şeref madalyasını, Halklar Asamblesi Başkan Vekili Canseyit Tuymebayev’in elinden aldı.
Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Dekanımız Prof. Dr. Kürşat Zorlu’nun almış olduğu şeref madalyası için : “Türk Dünyasında özelinde yaptığı çalışmalarla bizleri gururlandıran ve son olarak Kazakistan’da almış olduğu şeref madalyasından dolayı övüncümüzü bir kat daha artıran Üniversitemiz İİBF Dekanı Prof. Dr. Kürşat Zorlu Hocamızı tebrik ediyorum. Hocamız, Türk Dünyası ile aramızda köprü vazifesi olacak önemli ve güzel işler yapıyor. Çalışmalarının ve başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji