YouTube

  • DOLAR
    %0,15
  • EURO
    %0,28
  • ALTIN
    %1,03
  • BIST
    %0,43
“Her Ay, Her Aileye Bir Kitap Projesi” sona erdi

“Her Ay, Her Aileye Bir Kitap Projesi” sona erdi

Yerköy 80.Yıl İlköğretim Okulu’nda öğrenci ve velilere okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla hazırlanan proje, Ocak ayı kitaplarının dağıtılmasıyla tamamlandı.
12012012egitYerköy 80. Yıl İlköğretim Okulu’nda öğrenci ve velilere okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla hazırlanan proje, ocak ayı kitaplarının dağıtılmasıyla tamamlandı.
Okulun Rehber Öğretmeni Fatma K. Doğan, yaptığı açıklamada okuma alışkanlığının kazandırılmasına yönelik ciddi çalışmalar içerisinde olduklarını söyledi.
Doğan, “Okulumuzda genellikle birinci dönem kitap okumaya ikinci dönemde SBS’ye yönelik etkinliklere ağırlık veriyoruz. Geçen sene bu doğrultuda ilk dönem kitap okuma yarışması yapmış, ikinci dönem de ödüllü deneme sınavları düzenleyerek soru çözme ligi kurmuştuk. Bu sene de birinci dönem hem öğrencilerimizin hem de velilerimizin birlikte okuyabilecekleri dört tane kitap belirleyip her ay ailelerimize bunlardan birini vererek projemizi tamamladık.” dedi.
Proje kapsamında velilere ekim ayında Cengiz Erşahin’in “Zorluklara karşı kendini ateşle”, kasım ayında Doğan Cüceloğlu’nun “Başarıya götüren aile”, aralık ayında Mustafa Yıldırım’ın “Hayata dair” ve ocak ayında Hekimoğlu İsmail’in “Ölüm yokluk mudur” kitapları verildi. Doğan, bu kitaplarla hem aile kitaplığına katkı sağladıklarını hem de öğrenci ve velilerle birlikte kitap okuduklarını söyledi.
Veli toplantılarında ailelerden, rehberlik derslerinde de öğrencilerden kitaplarla ilgili son derece olumlu geri bildirimler aldıklarını, bunun da kendileri için oldukça memnuniyet verici olduğunu kaydeden Doğan, sözlerini şöyle tamamladı: “Projemizi planladığımız şekilde tamamlamaktan son derece mutluyuz. Umarım veli ve öğrencilerimiz için faydalı olmuştur. Bundan sonraki süreçte özellikle ikinci dönem SBS’ye yönelik etkinlik ve projelere ağırlık vererek öğrencilerimizi hem akademik olarak başarılı hem de sosyal yönü zengin birer birey olarak hayata hazır halde mezun etmeyi planlıyoruz.”
Projeden büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden aileler de proje ekibindeki bütün öğretmenlere emeklerinden dolayı teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin devam etmesini istedi.
Haber:Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji