YouTube

  • DOLAR
    %0,07
  • EURO
    %0,09
  • ALTIN
    %0,64
  • BIST
    %-0,18
Hollanda’dan Yerköy’e gıda yardımı

Hollanda’dan Yerköy’e gıda yardımı

Hollanda Yerköylüler Vakfı, tarafından Yerköy ilçemizde bulunan yardıma muhtaç vatandaşlara çeşitli gıdaların bulunduğu ramazan ayı yardım paketi dağıtıldı.
06072015yardımHollanda Yerköylüler Vakfı Başkanı Abdullah Sarı, Hollanda’da yaşayan Yerköylülerin ve Hollanda’da yaşayan Türklerin destekleri ile hazırlanan yardım kolilerinin Yerköy’de dağıtılmaya başladığını söyledi.
Hollanda’da yaşayan Yerköylüler olarak, bu sene ikincisi olan yardım paketi dağıtımı yaptıklarını söyleyen Sarı, “ Bu mübarek Ramazan ayında, Hollanda’da yaşayan Yerköylüler olarak iki yıldır ramazan ayında hem iftar programı düzenliyoruz, hem de yönetim olarak aramızda hemde Hollanda da yaşayan Türk hayırsever vatandaşlardan topladığımız para ile Yerköy ilçemizde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza koli diye tabir ettiğimiz kuru gıda yardımında bulunuyoruz. Bu rahmet ayında, bereket ayında ihtiyaç sahiplerinin, ihtiyacına merhem olmaya çalışmak hedefimiz. Bu duygu ve düşüncelerle inşallah her geçen gün biraz daha artan oranda ve sayıda, bu desteklerimizi bu yardımlarımızı vermeye çalışacağız. Bu kolilerin hazırlanmasında başta bize destek olan vakıf üyelerimiz Murat Karaca, Osman Sari, Hayati İbiş, Rıza Uyar, Gökhan Sarı, Şevket İbiş ve  hayırsever insanlarımızdan Allah razı olsun” dedi.
11270129_1037339596283678_475336941_n

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

1 Yorum

  1. emegi gecen herkesten allah razi olsun o gavur ellerde memleketlerini unutmuyanlara selam olsun

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji