YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
İç Mekân Tasarımı Proje Ekibi Yerköy'e Döndü

İç Mekân Tasarımı Proje Ekibi Yerköy'e Döndü

 ‘’Rehabilitasyon Merkezlerinin İç Mekân Tasarımı” konulu proje kapsamında İspanya’ya giden Proje katılımcıları yurda döndü.
18102012ekipÖzel Yerköy Gün Işığı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından hazırlanan ve  4 Şubat 2011 tarihinde Ulusal Ajansın 2011 yılı Teklif Çağrısı kapsamında, AB LdV Programı Hareketlilik faaliyet alanında desteklenmeye değer bulunan ‘’Rehabilitasyon Merkezlerinin İç Mekân Tasarımı’’ Projesi 34704 Avro hibe ile İspanyanın Sevilla şehrinde yürütüldü.
Proje sahibi Özel Yerköy Gün Işığı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kurucu temsilcisi Erkan Erbaş,  proje faaliyetleri ve incelemeler ile ilgili şu açıklamalarda bulundu.
Erbaş “Proje kapsamında Yerköy, Yozgat ve Kayseri deki STK, Mesleki Eğitim okuları, Üniversiteler, özel ve kamu kuruluşları ile proje ortaklığı kuruldu. Projeye tüm ortaklarımız katılımcı gönderdiler. Her kurumdan gelen katılımcılar ile toplam 18 katılımcı bir engelli ve birde refakatçi olmak üzere toplam 20 kişilik bir ekip ile 2 – 15 Eylül tarihleri arasında 2 hafta İspanya’nın Sevilla şehrinde kalarak,  başta ispanyadaki eğitim sistemi olmak üzere, engelli bireylerin eğitimi ve engelli bireylere eğitim veren merkezlerin fiziksel donanımlarını yerinde incelemelerde bulunduk.
Türkiye’deki özel eğitim kurumlarının fiziksel donanımları ve eğitim sistemi Avrupadaki donanım ve eğitim sistemi ile mukayesesini yaparak ülkemizdeki eğitim sisteminin eksikliklerini fark ederek bu eksikliği kurumumuza bağlı özel eğitim merkezimizde bu eksiklikleri gidererek kurumumuzda Avrupa seviyesinde bir eğitim sunmayı hedeflemekteyiz. Proje kapsamında kurumuzdaki yönetici ve eğitimcilerin eğitimini sağlamış bulunmaktayız.
Sözlerine “Çok faydalı ve verimli geçen bu projede yurtiçi ve yurtdışı proje ortaklarımıza ve katılımcılarımızın tamamına teşekkür ediyorum.” Diyen Erkan ERBAŞ; projeden elde edilen mesleki bilgi ve kazanımları proje ortakları ile birlikte ulusal düzeyde yaygınlaştırmaya başladık.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji