YouTube

  • DOLAR
    %0,14
  • EURO
    %-0,30
  • ALTIN
    %0,21
  • BIST
    %3,10
İhsanoğlu, Orucunu hemşerileri ile açtı

İhsanoğlu, Orucunu hemşerileri ile açtı

Yozgat’ta gün içerisinde çeşitli ziyaret ve halk buluşmalarına katılan Cumhurbaşkanı adayı, hemşerimiz Ekmeleddin İhsanoğlu, orucunu Yimpaş Alışveriş Merkezi’ne kalabalık bir katılımla düzenlenen iftar programında açtı.
02072014iftarGün içerisinde Molla Osman Türbesi ve Yozgat Valiliği’ni ziyaret eden Ekmeleddin İhsanoğlu, kendisi için düzenlenen iftar programına katıldı. Programda ezan öncesi, İhsanoğlu’nun çocukluğu, gençliği ve ailesiyle birlikte olan fotoğrafları slayt halinde ekrana yansıtıldı. İftar yemeği renkli görüntülere sahne oldu.
Duanın ardından ezan okunmasıyla orucunu açan İhsanoğlu, masaya gelen bez torbayı “Çıkınımızı sizlerle paylaşacağız” diyerek aldı.
Torbayı elleriyle açtığı sırada, ‘çil çil altınlar mı var acaba?’ diyerek çevresindekileri gülümseten Cumhurbaşkanı adayı daha sonra torbadan çıkanları gazetecilere gösterdi.
İhsanoğlu’nun bu sırada ‘bizde çıkın var, başka bir şey yok’ sözleri masada gülüşmelere neden oldu. İhsanoğlu, torbadan çıkan yöresel ekmekleri elleriyle bölerek masada bulunanlara ve gazetecilere dağıttı.
Ardından, salona getirilen Yozgat’ın yöresel yemeği testi kebabının yer aldığı testiyi, önünde önlük, elinde döner bıçağıyla kıran İhsanoğlu, masasına geçerken gazetecileri kırmayarak kısa bir röportaj verdi. İhsanoğlu daha sonra masasına geçerek iftarını tamamladı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji