YouTube

  • DOLAR
    %0,07
  • EURO
    %0,09
  • ALTIN
    %0,64
  • BIST
    %-0,18
İki partiden ortak tepki

İki partiden ortak tepki

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı ile İYİ Parti İl Başkanlığı, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınadı.
Her iki partinin de İl Başkanlarının katıldığı toplantıda, CHP Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Selçuk basın açıklaması yaptı.
Selçuk, siyasileri sağduyuya davet etti.
‘Gün kızgın demiri soğutma günü ise herkesin buna göre davranmalıdır’ diyen Ahmet Selçuk, “Ancak demiri, bugün bile, kızdırmak için çaba gösteren siyasiler olduğunu üzülerek görüyoruz. Bunları sağduyuya davet ediyoruz. Basit siyasi menfaatler için ülkemizin tüm demokratik birikimi, birlik ve bütünlüğü feda edilemez” dedi.
İSTİFA ETMELİLER
Saldırının arkasındaki güç ve azmettiricilerin yargı önüne çıkarılması gerektiğine dikkat çeken Ahmet Selçuk, “Şu ana kadar daha bir kişinin bile tutuklanmadığını haber alıyoruz. Oysa bu girişimin failleri bellidir. Bu güvenlik zafiyetine sebebiyet verenler, saldırının büyümesine seyirci kalanlar hakkında derhal gereken işlemler yapılmalıdır. Ankara Valisi ve İçişleri Bakanı daha önce sarf etmiş olduğu sözlerde dikkate alınarak mutlaka istifa etmelidir, derhal istifa etmelidir” diye konuştu.
“MESAJ” NEDİR?
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın ‘mesajı verdiniz’ sözünü hatırlatan Ahmet Selçuk, “Genel Başkanımızı linç etmek isteyen, “O evi yakın” diye bağıran hainlere dönüp de “Mesajlarınızı verdiniz” demek ne anlama gelmektedir? Bu organize güruh ne mesajını vermiştir, bu nasıl bir cümledir? Bu kendini bilmezlerin vermek istediği mesaj bellidir. Kimlerin değirmenine su taşıdıkları da bellidir. Bugün ve bu saatten sonra artık sorumluluk makamındakiler kullandıkları dile özen göstermelidirler.
Herkes müsterih olsun. Bizler ve aziz milletimiz soğukkanlılıkla, oynanmak istenen bu oyunu bozacak güçteyiz” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji