YouTube

  • DOLAR
    %0,19
  • EURO
    %-0,19
  • ALTIN
    %-0,37
  • BIST
    %0,15
İlçe Başkanı Aziz Başak’tan gazetemiz ziyaret

İlçe Başkanı Aziz Başak’tan gazetemiz ziyaret

07122017akp
AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Aziz Başak ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kılıç’tan gazetemiz imtiyaz sahibi Yakup Kayhan’ı ziyaret ettiler.
Gerçekleşen ziyarette, gazetemiz İmtiyaz Sahibi Yakup Kayhan’la bir süre sohbet eden İlçe Başkanı Azizi Başak, Basın’ın önemine değinerek, insanların görsel ve yazılı basın aracılığıyla birbirleriyle iletişim kurduklarını, basının artık günümüzün vazgeçilemez bir iletişim aracığı olduğunu söyledi.
İlçe Başkanlığı görevine başladığı günden belli aralıksız ilçede çeşitli ziyaretlerde bulunduğunu ifade eden Aziz Başak, “AK Parti hükümeti göreve geldiği günden belli Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde güzel ülkemizin gelişimine ve değişimine çeşitli imza atmıştır ve atmayada devam ediyor. Gerek ülkemizin kalkınması gerekse milletimizin refahı için zaman gözetmeksizin çalışmaktadır. Bizlerde AK Parti İlçe Teşkilatı olarak ilçemizin gerek kalkınmasında gerekse hizmet noktasında ilçemizi daha üst sıralara çıkarmak için başkanlık görevini devralmış bulunmaktayız. Devraldığımız hizmet bayrağını yönetim olarak daha yukarılara çıkarmak için elimizden gelen tüm çaba ve gayreti göstereceğiz. Bu amaç ile AK Parti ilçe başkanı olarak göreve geldiğim günden itibaren gerek resmi daireler olsun, gerek sivil toplum kuruluşları olsun gerek ise esnaf ziyaretleri yaparak ilçe halkımıza çeşitli ziyaretlerde bulunuyoruz ne yapa biliriz diye fikir alışverişlerinde bulunuyoruz.”dedi.
Gazetemiz imtiyaz sahibi Yakup Kayhan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek AK Parti İlçe Başkanı Aziz Başak ve yönetimine çalışmalarında başarılar dileri.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji