YouTube

  • DOLAR
    %0,22
  • EURO
    %-0,05
  • ALTIN
    %1,05
  • BIST
    %3,10
İlçe esnafına kitap hediye edildi

İlçe esnafına kitap hediye edildi

Yerköy ilçesinde faaliyet gösteren Kitap Gönüllüleri Platformu, değişik meslek gruplarından oluşan esnaflara kitap dağıttı.
07042011kitapKitap Gönülleri Platformu tarafından yürütülen proje kapsamında ilçemize gönderilen 20 kitap farklı meslek grubunda faaliyet gösteren ilçe esnafımıza hediye edildi.
Proje hakkında bilgi veren 80.Yıl Yerköy İlköğretim Okulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Halit Arapoğlu, İstanbul’da bir grup gönüllü iş adamı tarafından başlatılan ve kitap gönüllüsü insanlar tarafından yürütülen projede amacın kitap okunmasını sağlamak olduğunu ve bunun için belirlenen kitapların her ay Türkiye’nin değişik illerine insanlara hediye edilmek üzere gönderildiğini ifade etti.
Arapoğlu,” Kitap Gönüllüleri Platformu, tarafından değişik meslek gruplarından oluşan esnaflara dağıtılmak üzere gönderilen kitaplar ilçemizde faaliyet gösteren 20 farklı esnafımıza dağıtımı gerçekleşmiştir.
Gönderilen hediye kitapların üzerinde “Lütfen bu kitabı okuduktan sonra başkasına hediye ediniz. Bir hayra sebep olan onu yapan gibidir. (Hadis-i Şerif) ” yazılı stickerların yapıştırılıp bazen hediye edilerek bazen de insanların göreceği yerlere bırakılarak insanlara ulaştırıldığını projede “ Oku ve Okut ” mantığı ile hareket edildiğini” belirti.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji