YouTube

  • DOLAR
    %0,21
  • EURO
    %0,03
  • ALTIN
    %0,93
  • BIST
    %2,66
İlçemizde Semazen Eşliğinde İftar

İlçemizde Semazen Eşliğinde İftar

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yerköy belediye başkan aday adayı Osman Ruşen Özdemir,  MHP ilçe teşkilatı, köy ve mahalle muhtarlarına ve sivil toplum kuruluşlarına yönelik iftar yemeği düzenledi. 
260702013mhpYerköy Dr. Sadık Ahmet Parkında düzenlenen iftar yemeğine, MHP Yozgat İl Başkanı Cevdet Kaya, Yerköy MHP İlçe Başkanı Aslan Bozkurt, MHP il ve ilçe teşkilatı, il ve ilçe ocak başkanları, partililerin yanı sıra teşkilat yöneticileri ve davetliler katıldı.
İlahiler ve sema gösterileriyle başlayan programın ardından, okunan ezan ile davetliler oruçlarını açtı.
İftar programına katılımın yoğun olmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Özdemir iftar yemeğine katılan partililere ve davetlilere teşekkür etti.
Özdemir, “Düzenlemiş olduğumuz iftar yemeğine Yerköy’de Milliyetçi Hareket Partisine gönül veren ağabeylerimiz ve kardeşlerimiz bizleri yalnız bırakmadıkları için hepsine bir teşekkürü borç bilirim.
Burada partililerimizi tek yürek halinde görmek bizleri daha da cesaretlendirdi, birlikten güç doğacağını bir kez daha kanıtladık.
Bu mübarek günlerde yardımlaşmanın, birleşmenin, kardeşliğin hazzını doya doya yaşıyoruz. Partimizin duruşunu göstermeye vesile olduğumuz için çok mutluyuz, bu mübarek günlerde lokmamızı paylaştık.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji