YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
İlköğretim haftası, Yerköy’de çeşitli etkinliklerle kutlandı

İlköğretim haftası, Yerköy’de çeşitli etkinliklerle kutlandı

28092017okul
Yerköy ilçemizde, İlköğretim Haftası’nın başlaması dolayısıyla tören düzenlendi.
İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Hüseyin Asar, milli eğitim müdür yardımcıları, ilçe milli eğitim müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı törenle, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
TOKİ ilköğretim okulunda devam eden programa, Kaymakam Tuncay Dursun, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Coşkun, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Hüseyin Asar, okul müdürleri ve çok sayıda veliler katıldı.
Hüseyin Asar, burada yaptığı konuşmada, yeni eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.
Çocukların Türkiye’nin aydınlık geleceği olduğunu belirten Asar, eğitimin bireyin ve toplumun gelişmesini sağlayan, ekonomik kalkınmayı destekleyen, kültürel değerleri koruyup geliştiren ve gelecek nesillere aktarılmasını sağlayan bir süreç olduğu ifade etti.
Bir toplumun gelişmişlik düzeyinin, eğitimle artabileceğini anlatan Asar, “Bilimde, ekonomide, kültürel açıdan bir adım öne geçmek isteyen toplumlar mutlaka bireylerinin her türlü eğitime ulaşabilmesini sağlamalıdır. Bu şekilde, hayat boyu öğrenen, öğrendiklerini sorgulayabilen, başarılı bireyler yetişecek, bunun sonucunda; daha refah, daha mutlu ve özgüveni daha yüksek bir toplum şekillenecektir. Eğitimli iş gücüne ve vatandaşlara sahip ülkeler de gelişmişlik düzeyi bakımından üst sıralarda yer alacaktır” diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji