YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
İmam Hatip Lisesi “Kutlu Doğum Haftası” programı düzenledi

İmam Hatip Lisesi “Kutlu Doğum Haftası” programı düzenledi

Yerköy Hüseyin Erbaş İmam Hatip Lisesi tarafından “Kutlu Doğum Haftası” programı düzenlendi.
23042015kutludogumPeygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S. A. V. )’in dünyaya gelişinin yıl dönümü münasebeti ile Yerköy Hüseyin Erbaş İmam Hatip Lisesi tarafından, Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu konferans salonu’nda “Kutlu Doğum Haftası” programı gerçekleşti.
Gerçekleşen programa İlçe Müftüsü İbrahim Güneş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, Çiçekdağı Müftüsü Bünyamin Turgut, ilçe parti başkanları, sivil toplum kuruluşları, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ve Kuran tilaveti ile başlandı.
Okul Müdürü Osman Bağcı, Kutlu Doğum Haftası’nın ilçede dolu bir şekilde geçtiğini ifade etti.
Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) dünyayı şereflendirdiği haftayı en güzel şekilde kutlandığını söyleyen Bağcı, “ Hz. Peygamber Muhammed Mustafa (SAV)’in dünyaya teşriflerinin yıl dönümü münasebetiyle buraya toplanmış bulunmaktayız. Yüce Allah’ın insanlığa gönderdiği en son rahmet elçisi Hz. Muhammed’i (SAV) anlamak ve onun ortaya koyduğu örnek ahlakı özümsemek çok önemlidir. Bu hafta içinde Peygamber Efendimizin dünyaya teşriflerini kutlarken, onun örnek şahsiyetini ve güzel ahlakını tanımaya olan ihtiyacımız açıktır. Bu sebeple yüce Peygamberimizi anlamaya ve anlatmaya, onun sevgisi etrafında birleşmeye her zamankinden daha fazla ihtiyaç duymaktayız. Bu duygu ve düşüncelerle, bütün İslam aleminin, ümmet olma bilincini tüm kalbinden hissetmesi duasına canı gönülden amin diyerek, tüm hemşerilerimin ve İslam aleminin bu mübarek haftasını kutlar; bu kutlu haftanın mutluluğa, hayra ve barışa vesile olmasını temenni ederim” dedi.
Bağcı’nın konuşması sonrasında, öğrenciler tarafından okunan dualar, şiirler ve koro gösterisi ile program devam etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji