YouTube

  • DOLAR
    %0,19
  • EURO
    %-0,16
  • ALTIN
    %0,04
  • BIST
    %2,24
İmam hatip mezunları iftarda buluştu

İmam hatip mezunları iftarda buluştu

Çiçekdağı İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği (ÇİMDER), iftar yemeğinde bir araya geldiler.
08072015iftarİftar yemeği sonrası konuşma yapan dernek başkandı Hilmi Onar, derneğin üç ay önce kurulduğunu, amaçlarının hem imam hatip ortaokuluna öğrenci kazandırmak, öğrencilerin maddi ve manevi yönden katkı sunmak olduğunu söyledi.
Üyeler arası ilişkileri artırmak, sosyal ve kültürel faaliyetlerini de artırmak olduğunu söyleyen Onar, her yıl düzenli olarak iftar programı düzenleyeceklerini kaydetti.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan ise  “2012 yılında Çiçekdağı İmam Hatip Ortaokulunu açtık. Bugün 61 öğrencisi bulunmakta. Önümüzdeki eğitim öğretim yılında bu sayının 100 öğrenciyi geçeceğini tahmin ediyoruz. Köseli ortaokulunun da İmam Hatip ortakulu yaptık, oraya da 30 öğrenci kayıt edilecek. Bu eğitim öğretim yılının ilçemiz açısından çok verimli geçti. Geçtiğimiz gün açıklanan 2. TEOG sınav sonuçlarına göre ilçemiz Kırşehir merkezden sonra ikinci oldu, ilçe ortalamasının 40 puan bir artış göstermiştir. İnşallah ilçemiz eğitim’de kendini ispatlamaya devam edecektir” dedi.
Çiçekdağı Kaymakamı Yusuf Turhan’da yemekte yaptığı konuşmada “Öncelikle ÇİMDER’in ilçemize hayırlı hizmetler sunmasını diliyorum. Derneğin yaptığı ilk hayırlı hizmetin Çiçekdağı İmam Hatip Ortaokuluna öğrenci kaydı yapmak için 150 civarında aile ziyareti yaptılar. İkinci hayırlı işi ise bu yemek hizmeti. Ben bu yemeğin masraflarını karşılayan değerli iş adamlarımıza teşekkür ediyorum” söyledi.
Yemeğe Çiçekdağı Kaymakamı Yusuf Turhan’ın yanı sıra İlçe Emniyet Amiri Muttalip Esen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan, İlçe Müftüsü Bünyamin Turgut, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Hakanoğlu, İl Encümen üyesi Mustafa Özkan, daire amirleri, esnaflar ve din görevlileri katıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji