YouTube

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %0,18
  • ALTIN
    %-0,35
  • BIST
    %-1,59
İmam Hatip Öğrencilerin Kutlu Doğum Programı

İmam Hatip Öğrencilerin Kutlu Doğum Programı

Kırşehir’in Çiçekdağı ilçesinde öğrenciler, “Kutlu Doğum Haftası” etkinlikleri çerçevesinde çeşitli gösterileriler sundular.
27042013cicekdogumÇiçekdağı İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Peygamber Efendimizin (SAV) kutlu doğumu münasebetiyle bir program düzenledi. Çiçekdağı Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda düzenlenen etkinliğe gösterilen yoğun ilgi dikkat çekti.
Çiçekdağı Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda düzenlenen programa Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan, Çiçekdağı İlçe Müftüsü Bünyamin Turgut, Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, sivil toplum kuruluşları, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) dünyayı şereflendirdiği haftayı en güzel şekilde kutlandığını ifade eden Çiçekdağı İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Sadiye Yıldırım, “ Hz. Peygamber Muhammed Mustafa (SAV)’in dünyaya teşriflerinin 1442. Yıl dönümü münasebetiyle buraya toplanmış bulunmaktayız.
Yüce Allah’ın insanlığa gönderdiği en son rahmet elçisi Hz. Muhammed’i (SAV) anlamak ve onun ortaya koyduğu örnek ahlakı özümsemek çok önemlidir. Bu hafta içinde Peygamber Efendimizin dünyaya teşriflerini kutlarken, onun örnek şahsiyetini ve güzel ahlakını tanımaya olan ihtiyacımız açıktır.
Bu sebeple yüce Peygamberimizi anlamaya ve anlatmaya, onun sevgisi etrafında birleşmeye her zamankinden daha fazla ihtiyaç duymaktayız. Bu duygu ve düşüncelerle, bütün İslam aleminin, ümmet olma bilincini tüm kalbinden hissetmesi duasına canı gönülden amin diyerek, tüm hemşerilerimin ve İslam aleminin bu mübarek haftasını kutlar; bu kutlu haftanın mutluluğa, hayra ve barışa vesile olmasını temenni ederim” dedi.
Kainatın Efendisi Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) dünyayı şereflendirdiği mukaddes “Kutlu Doğum Haftası” etkinlikleri çerçevesinde gösteri hazırlayan Çiçekdağı İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, sergiledikleri performanslarla göz doldurdular.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji