YouTube

  • DOLAR
    %0,34
  • EURO
    %0,34
  • ALTIN
    %1,00
  • BIST
    %1,77
İnşaat Mühendisi Özdemir, “14+1 derslik okulumuzda çalışmalara başladık”

İnşaat Mühendisi Özdemir, “14+1 derslik okulumuzda çalışmalara başladık”

Yerköylü Hayırsever İşadamı tarafından, Erzurum Mahallesine yaptırılan 14+1 derslikli ilköğretim okulunun inşaatı tüm hızı ile devam ediyor.
26062014yemekHayırsever İşadamı tarafından yer tahsisi ve kaba inşaatı taahhüdü sonrası yükleşe geçen okul inşaatının tamamlanması ile birlikte 2014–2015 eğitim ve öğretim yılında eğitim vermeye başlayacak.
Kaba inşaatı bitimi ile birlikte ince işçilik kısmına geçildiğini söyleyen İnşaat Mühendisi Osman Ruşen Özdemir, hayırsever iş adamı tarafından taahhüd edilen işlerin tamamlanması ile kendilerinin işe başladığını söyledi.
2014-2015 eğitim öğretim yılını yetiştirileceğini söyleyen Özdemir, şu ifadeleri kullandı:
“Yerköy ilçemizde geçtiğimiz yıl yapımına başlanan 14+1 derslik ilköğretim okulumuzun kaba inşaatı hayırsever iş adamı tarafından tamamlanarak İlçe Milli Eğitim müdürlüğüne teslim edildi. Teslim edilmesi ile birlikte Yerköy İlçe Özel İdaresi Müdürlüğü tarafından açılan ihalede sonucu ihale şahsımda kaldı. Gerekli işlemlerin ardından, ben ve ekibim resmi daire amirlerine yönelik vermiş olduğumuz öğlen yemeği sonra okulumuzun inşaatında çalışmalara başladık. Allah kısmet ederse 4 ay gibi bir süre zarfında okulumuzun işçiliğini tamamlayıp teslim etmeyi planlıyoruz. Şimdiden okulumuz Yerköy’ümüze hayırlı uğurlu olsun.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji