YouTube

  • DOLAR
    %-0,20
  • EURO
    %0,30
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %-0,05
İş Adamı Nazmi Ünsür, “Hizmet için adayım”

İş Adamı Nazmi Ünsür, “Hizmet için adayım”

AK Parti Yozgat Milletvekili aday adayı Yerköylü İşadamı Nazmi Ünsür, AK Parti olarak seçim çalışmalarına başladıklarını belirterek, 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerinde AK Partinin sandıktan büyük bir zaferle çıkarak, Yozgat’ın ve Türkiye’nin kazanacağını söyledi.
AK Parti Milletvekili Aday adayı Nazmi Ünsür gazetemize çeşitli açıklamalarda bulunan İş adamı Nazmi Ünsür, Yozgat ve ilçelerine hizmet için aday olduğunu belirtti.
AK Parti Hükümetinin Türkiye üzerine bir güneş gibi doğduğunu, Türkiyenin gelişimi için büyük yatırımlara imza attığını belirten İş Adamı Nazmi Ünsür, şu açıklamalarda bulundu:
“Gerçekleşecek olan 24 Haziran Seçimlerinde AK Parti Yozgat Milletvekili Aday Adayı olarak yola çıkmış bulunmaktayım. AK Parti her zaman olduğu gibi 24 Haziran seçimlerinden büyük bir zaferle çıkacaktır. Başarmak için önce inanmak gerekir. Biz her seçim olduğu gibi bu seçimde AK Partimizin sadece Yozgat’ımızdan değil ülkemizin tamamından yine sandıkta zaferle çıkacağına yürekten inanıyoruz. AK Parti olarak bizler büyük bir aileyiz. 7’den 70’e herkesin sevgisini kazanan fakirin, fukaranın her daim yanında olan Sayın Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan sevgisini milletimizin yüreğinden atmaya 3-5 muhalefet partisinin birleşmesi bir şeyi değiştirmez. Aksine kimlerin ne hesaplar peşinde olduğunu, 15 CHP milletvekilinin başka bir partiye ağlayarak geçmesini bu milletimiz görüyor ve sorguluyor. Bu tür entrikalara Yozgatlı vatandaşlarımız asla prim vermez. Ülkemizin, Yozgat’ımızın kaderini belirleyecek seçimlere bir buçuk ay kadar bir zaman kaldı. Bu süre içerisinde bizler bütün adaylarımız parti teşkilatlarımızla Sayın Cumhurbaşkanımıza bu zorlu süreçte alın teri dökerek, gece gündüz çalışarak bizlerde destek olmalıyız. Zahmetsiz, emek verilmeden pişirilen yemekten tat alamayız. O yüzden bu başarıya bizlerinde, bütün teşkilatlarımızın da çok çalışarak bir nebze olsun katkı sağlamalıyız. “diye konuştu.
10052018nazmiunsur

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji