YouTube

  • DOLAR
    %0,19
  • EURO
    %0,02
  • ALTIN
    %0,19
  • BIST
    %-0,06
İş Adamımız İsmail Yılmaz’dan Örnek Davranış

İş Adamımız İsmail Yılmaz’dan Örnek Davranış

Yerköy ilçemizde ve Yozgat il merkezinde çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren işletmelerin sahipliğini yapan işadamımız İsmail Yılmaz, dedesi adına okul yaptırıyor.
Yerköylü Hayırsever İşadamı İsmail Yılmaz tarafından Ayanoğlu Mahallesine yaptırılacak olan on dört derslikli İlköğretim Okulu protokolü Bozok Üniversitesi ve Yerköy Adalet Meslek Yüksek okulunun tertiplemiş olduğu “Yerköy Gecesi” programında imzalandı.
Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu tarafından organize edilen Yerköy Gecesi programında imzalanan protokol ile Hayırsever İşadamı İsmail Yılmaz tarafından dedesi Ziya Yılmaz adına yaptırılacak olan ilköğretim okulunun protokolü İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Gamsız, İşadamı İsmail Yılmaz ve Vali Necati Şentürk tarafından imzalandı.
On dört derslikli ilköğretim okulunun kaba inşaatını tamamlamayı taahhüt eden Hayırsever İşadamımız İsmail Yılmaz’a teşekkür eden Vali Necati Şentürk, böylesine güzel bir gecede yine böylesine güzel bir protokole imza atmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.
On dört derslik okulun kaba inşaatını üstlenen İş adamımız İsmail Yılmaz, çalışmaların önümüzdeki aylar içerisinde başlatılacağını söyledi.
Yılmaz, “Yerköy’ün eğitim seviyesinin yükseltilmesi için gerekli desteği sağlamaya çalışıyoruz. Eğitimdeki en büyük sorunların başında gelen bina ile ilgili sıkıntıların giderilmesi gerektiğine inanıyorum.
Bu nedenle Yerköy ilçemizde ihtiyaç haline gelen yeni bir okul için adım attık. 14 derslikli inşa edilecek okulun kaba inşaatını yapacağım” dedi.
Haber : Ferhat KAYHAN “Yerköy Gazetesi”
22012011yilamz

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. Hayırlı günler. Hayırsever İsmail abiyi tebrik ederim. Ertuğrul COŞAR abimde devamlı böyle destekler yapmıştır. Ertuğrul abime de teşekkürler. Her zaman hayırda önde giden kişilerden olmuştur. ve çok hayır işlerinde siftah yapanlardan olmuştur. MAŞAALLAH ne güzel yüce RAHMAN ve RAHİM olan RABBİMİZ ALLAH’IN (C.C.) dediği ve dilediği olur. İşadamlarımıza tamda bu tür tavsiyede bulunacaktık ki MAŞAALLAH okul konusunda siftahı İsmail YILMAZ abi yapmış bereketi ALLAH’dan dileriz. (amin) RAHMAN ve RAHİM olan RABBİMİZ ALLAH’IN (C.C.) ‘dan Yerköylü Çiçekdağlı YOZGAT ve KIRŞEHİR’li işadamlarımıza SAMSUN ili AYVACIK ilçesindeki hayır sever işadamı Galip ÖZTÜRK gibi memleketlerine Eğitime destek ve Emniyete destek Belediyelerimize destek kısacası TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLET-i aliye destek olmalarını dilerim. Baştada ORDUMUZ’a da destek olalım. Şahıslarada rica ederim. Yüce ALLAH’a emanet olunuz.ALLAH’dan hayırlısını isteriz.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji