YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Işılar, görevi teslim aldı

Işılar, görevi teslim aldı

Yerköy İlçe Jandarma Komutanlığı’nı 2010 yılından bu yana yürüten Yüzbaşı Zafer Çekici’nin Ağrı’ya atanmasının ardından, ilçe jandarma komutanlığı görevine Jandarma Kıdemli Üsteğmen Mustafa Deniz Işılar getirildi. 
22092011ziyaretYerköy İlçe Jandarma Bölük Komutanlığına yeni atanan Jandarma Kıdemli Üsteğmen Mustafa Deniz Işılar’a Gazetemiz Sayfa Editörü Ferhat Kayhan’dan ve Yerköy Şehit Aileleri Derneği Başkanı ve TRT Yerköy Temsilcisi Ahmet Kepir’den ziyaret.
Gazetemiz Sayfa Editörü Ferhat Kayhan’dan ve Yerköy Şehit Aileleri Derneği başkanı ve TRT Yerköy Temsilcisi Ahmet Kepir, İlçe Jandarma Bölük Komutanlığına yeni atanan Jandarma Üsteğmen Mustafa Deniz Işılar’ı makamında ziyaret ederek yeni görev yerinde başarılar dilediler.
İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Zafer Çekici’nin Ağrı’ya tayin olmasının ardından yerine atanan Jandarma Üsteğmen Mustafa Deniz Işılar görevine başladı.
İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Deniz Işılar ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür etti. Işıklar, evli ve bir çocuk babası.
Haber: Yerköy Gazetesi
 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji