YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
İskender Minar, Yerköy’de tam gaz geziyor

İskender Minar, Yerköy’de tam gaz geziyor

AK Parti Yozgat Milletvekili Adayı İskender Minar, Yerköy ilçemizde ve köylerde vatandaşlarla bir araya geldi.
28042015minarPartisinin aday tanıtım töreninin ardından hızlı bir şekilde seçim çalışmalarına start veren İskender Minar, şehir merkezi ziyaretleri sonrasında köylerde vatandaşlarla bir araya geldi.
ilçenin ve köylülerin beklentilerini ve sorunlarını ve esnafın dertlerini dinleyen Minnar, Yozgat’ın AK Parti iktidarları döneminde büyük hizmetlere kavuştuğunu belirtti.
AK Parti’nin hiçbir ayrım gözetmeden Yozgat’ın her yerine hizmet ulaştırma gayesiyle siyaset yaptığını kaydeden Minar, yaklaşık 13 yıllık AK Parti iktidarı döneminde Yerköy’ün de bu hizmetlerden payını aldığını söyledi.
Hizmet etmek için aday olduğunu ve kutlu AK Parti kervanında bir nefer olarak, yeni Türkiye için Yerköy halkından destek istediğini belirten Minar “Yozgat halkı her zaman AK Parti’den yana teveccüh kullanmıştır. Bu da Yozgat’a hizmet olarak dönmektedir. AK Parti döneminde yıllarca bitmeyen inşaatlar tamamlanmış, sağlıkta, eğitimde büyük yatırımlar yapılmış ve bu yatırımlar sürmektedir” dedi.
Vatandaşlar’da yapılan ziyaretten dolayı Milletvekili Adayı Minar’a teşekkür ederek, başarılar diledi.
Milletvekili Adayı İskender Minar’ın ilçe ve köy gezilerine, AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Ahmet Yavuz, İl Genel Meclisi Üyeleri Osman Biçer ve Tayfun Demirer’in yanı sıra çok sayıda partili eşlik etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji