YouTube

  • DOLAR
    %0,23
  • EURO
    %-0,13
  • ALTIN
    %1,39
  • BIST
    %3,10
İşler ve Arslan aday adaylıklarını açıkladılar

İşler ve Arslan aday adaylıklarını açıkladılar

Yerköy ilçesinde esnaflık yapan Cahit İşler ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Gültekin Arslan, Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adayı oldular.
01112013akpİlçesinde esnaflık yapan Cahit İşler ve Öğretmen Gültekin Arslan, Belediye Başkanlığı için AK Parti’ye aday adaylığı müracaatı yaptı.
İlçe Başkanı Ahmet Yavuz’a evraklarını teslim eden İşler ve Arslan, Yerköy’e hizmet etmek için aday adayı olmaya karar verdiklerini söylediler.
Yavuz ise aday adaylığının hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Seçim bir yarıştır. AK Partimize yapılan her bir müracaat bizim için değerlidir. Belediye Bakanlığı adaylığı parti genel merkezi ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın vereceği karardır. Tüm aday adaylarımıza şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. Akp’nin aday adayları bunlar ise adayları kesin Mehmet Ağaoğlu. Bu trışkadan adaylar Mehmet Ağaoğlu’nun yanında sinek gibi kalırlar. Seçimin yarışanları belli. Mehmet Ağaoğlu ve Ferhat Yılmaz bu seçimde yarışırlar. Bir ülkücü olarak temennim İnşallah Ferhat Yılmaz kazanır. Dualarımız ve desteklerimiz Ferhat Yılmaz’la birliktedir. Allah Yerköy’ümüz için hayırlısını versin.

    • Trışka sözünü aynada görmüş olmalısın. Ağaoğlu da kazansa fark etmez yani, zira o da senin gibi ülkücüdür. Her halükarda kazançlısınız değil mi. Son duana ise katılıyorum. Allah Yerköy’ümüz için hayırlısını versin.

    • Sen aday olan kişilerle ilgili ne biliyorsun da onlar hakkında hakarette bulunarak yazabiliyorsun. çok ilginç. Nasıl bir kafanın ürünü bu. İnsanları tanımadan yargılamak çok kolay tabi.

  2. Arkadaşlar belki trışka tabiri maksadını aşmış olabilir ama sözümün arkasındayım. Bu aday adayları içinde Ayhan Çelik hariç diğerleri gerçekten aday olmaktan ziyade parti yönetimine kendini göstermeye çalışan, seçimden sonra başka mecralarda yer kapma ümidiyle yapılmış olan müraacatlardır. Ben 40 yıldır Yerköy’de yaşıyorum ve herkesi de çok iyi tanırım. Kadir Yılmaz bey’in ağabeyi benim samimi arkadaşımdır. Ağabeyi Fatih bey aday olsa daha fazla ses getirirdi mesela. Arkadaşlar bizim yaşadığımız Yerköy küçük bir yer. Herkes birbirini tanır. Gültekin bey mesela Ali Rıza Arslan Bey’in mirasına sahip çıkmak istiyor. Yıllarca onu başkan yapan oyların kendisine geleceğini sanıyor. Ama Gültekin bey Ali Rıza Bey olamaz. Ali Rıza bey Yerkö’de herkesi tanır. Gitmediği ev yoktur. Ben Ali Rıza Bey’e hiç oy vermedim hep karşısında oldum ama siyaseti çok iyi bilen biriydi. He an bir sürpriz yaparsa da şaşırmam. Yerköy’de insani ilişkilere çok önem verir hemşehrilerimiz. Osman Bağcı ve Gültekin Arslan ile tanışmamış öğretmenler bile vardır Yerköy’de. Kendi camiasında tanınırlığı olmayan, etkisiz insanlar mı oy olacak milletten. Cahit Bey 57. Hükümet döneminde kendisine denizcilik müsteşarlığında verilen görevleri tekrar almak istiyor. Çiçekdağı belediye başkanlığını kaybettikten sonra parti tarafından unutuldu, hatırlanmak istiyor. Ayhan Bey gerçekten aday olmak isteyen bence aday olursa başarılı olabilecek birisi ama o da Ticaret Borsası döneminden bir yıpranmışlığı var. Ağaoğlu son dönemde yaptıklarıyla biraz işi toparladı. İnsanlarımız yaptıklarını takdir ediyor. AKp’de Ağaoğlu aday olur ve seçim Akp ve Mhp arasında geçer. Biraz önce dediğim gibi aday olmadığı zamanlarda kaşıntı tutan eski ağabeylerimizde her an bir yerden aday olursa şaşmam 🙂 Ali Rıza ağabey ve Ali İşler ağabey gibi 🙂 Yerköy’ü seviyorum. Bir bilen ağabeyiniz olarak sözlerimi tarafsız yorumlayın. İçinde herkese ibretlik sözler bulunur. Yerköyümüz için hayırlısı ne ise o olsun. 1 Nisan günü yine beraber yaşayacağız. Birbirimizi kırmayalım üzmeyelim. Allah’a emanet olun.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji