YouTube

  • DOLAR
    %0,38
  • EURO
    %0,17
  • ALTIN
    %0,77
  • BIST
    %-0,57
İsmail Yılmaz, aday adaylık müracaatını yaptı

İsmail Yılmaz, aday adaylık müracaatını yaptı

Adalet Kalınma Partisi (AK Parti) Yerköy Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Yılmaz, aday adaylığı için müracaatını yaptı.
Yerköylü İş Adamı İsmail Yılmaz, müracaat dosyasını AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Aziz Başak’a verdi.
İsmail Yılmaz, AK Parti 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Yerköy Belediye Başkan A. Adaylığı için resmi müracaatını yaptığını söyledi.
Yerköy’ün geleceği için ve güzel bir ilçe olmak için A. Adayı olduğunu ifade eden İsmail Yılmaz, şu ifadelerde bulundu:
“31 Mart 2019 Tarihinde Gerçekleştirilecek Olan Yerel Seçimlerde Yerköy İlçemize AK Parti Belediye Başkan Aday Adaylığı resmi başvurusunda bulundum. Çıkmış olduğum bu yolda Yerköy ilçemizin kalkınması ve gelişmesi için bu yola baş koydum. Hedeflerim Yerköy’ün göç veren değil göz alan bir ilçe olması yanı sıra iş sahalarının gelişmesinde ön ayak olacak projeleri ilçemize kazandırmaktır. Genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla erkeğiyle, işçisiyle işvereniyle çalışanıyla emeklisiyle hemşerilerime hizmet etmek için adayım. Hizmet bir yarış işidir, mevki ve makamlar gelip geçicidir. Mevki ve makam için değil ülkeme milletime hizmet için adayım. Öncelikle AK Parti’ye gönül vermiş dava arkadaşlarımın aday adayıyım. Görev verilir ise tüm Yerköylü hemşerilerimin adayıyım.”dedi.
AK Parti İlçe başkanı Aziz Başak ise İsmail Yılmaz’a aday adaylığı çalışmalarında başarılar dileyerek hayırlı olsun temennilerine bulundu.
WhatsApp Image 2018 11 12 at 11.49.21
12112018yılmaz

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji