YouTube

  • DOLAR
    %-0,08
  • EURO
    %0,35
  • ALTIN
    %0,46
  • BIST
    %0,68
İsmail Yılmaz, Gençlik kolları ile bir araya geldi

İsmail Yılmaz, Gençlik kolları ile bir araya geldi

AK Parti Yerköy Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Yılmaz, AK Parti Yerköy Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kılıç ve üyeleri ile bir araya geldi.
AK Parti Gençlik Kolları İlçe Binasında AK Parti Yerköy Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kılıç ve üyeleri ile bir araya gelen Yılmaz, Aday Adaylığı sürecine girdiklerini belirterek çalışmaları hakkında çeşitli bilgilendirmelerde buldundu.

  1. Adayı Yılmaz, ziyarette şu ifadelerde bulundu:

“Gençlik Kollarımız ak davamızın dinamizmidir. Ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde de Gençlik Kollarımız son derece aktif çalışmalar yapmaktadırlar. Yapmış oldukları çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkürü bir borç bilirim. Ziyaretimin amacı, AK Parti Yerköy Belediye Başkanı A. Adaylığı için çıkmış olduğum bu yola Gençlik Kolları Yerköy İlçe Başkanlığımızın her daim yanında olduğumu bildirmek ve belediye başkanı seçilmem durumunda yapacağımız projeler hakkında bilgilendirme yapaktır. Projelerimde gençlerimiz için iş imkanı olanaklarının artırılması en öncelikli projemizdir. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi bizlerde yerleri çok farklıdır. Bu anlamda gençlerimiz için elimden gelen tüm caba ve gayreti göstereceğim.”dedi.
46071736 545786065884382 3614358371362144256 n

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji