YouTube

  • DOLAR
    %0,22
  • EURO
    %0,39
  • ALTIN
    %-0,84
  • BIST
    %-0,50
İstihdam garantili kurs!

İstihdam garantili kurs!

Yozgat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Akdağmadeni ilçesinde faaliyete başlayan Akkon Tekstil firması ile Dokuma Konfeksiyon Makinecisi ve İç Giyim Konfeksiyon Makinecisi mesleklerinde toplam 125 kişilik İstihdam Garantili Mesleki Eğitim Kursları açıldı.
Yozgat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Taner Yıldız, İl Müdürlüğü olarak kurs çalışmalarına 2021 yılında da ara vermeden devam ettiklerini söyledi.
Yıldız, işgücü piyasasından gelen talepler doğrultusunda Akdağmadeni’nde yeni faaliyet gösteren firmamız ile işbirliği kapsamında 125 kişilik istihdam garantili Dokuma Konfeksiyon Makinecisi ve İç Giyim Konfeksiyon Makinecisi mesleklerinde kurs açtıklarını dile getirdi.
Yıldız, “İstihdam garantili kurslarımızın amacı işgücüne nitelik kazandırarak kursiyerlerin istihdama girişlerini kolaylaştırmak. Bu nedenle eğitim sürecinin verimli geçirilmesi gerekir.
Açılan kursların 3 ay boyunca süreceğini kursu başarı ile bitiren kursiyerlere kurs bitirme belgesi verileceğini kaydeden Yıldız, İstihdam Garantili kurslarla işgücü piyasasına destek olduklarını ifade etti.
Mesleki Eğitim Kurslarının kursiyerler için büyük bir fırsat olduğunu söyleyen Yıldız, “
İstihdam Garantili kurslarımızda kursiyerlere günlük 60 TL cep harçlığı veriyoruz.. Ayrıca tüm kursiyerlerimizin kurs süresince Genel Sağlık Sigortası ve İş Kazası Meslek Hastalığı sigorta primlerini de İŞKUR olarak bir karşılıyoruz” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji