YouTube

  • DOLAR
    %0,22
  • EURO
    %-0,05
  • ALTIN
    %1,05
  • BIST
    %3,10
İstiklal Marşı´nın Kabulünün 91’inci Yılı Yerköy’de de kutlandı

İstiklal Marşı´nın Kabulünün 91’inci Yılı Yerköy’de de kutlandı

İstiklal Marşı’nın kabulünün 91 inci Yılı İlçemiz 80. Yıl İlköğretim Okulu konferans salonunda yapılan törenle kutlandı. 
12032012istiklalYerköy ilçemizde, İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.
Yerköy Şehit Şaban Karadoğan İlköğretim Okulu tarafından gerçekleşen programa, İlçe Kaymakamı Bayram Gale, Garnizon Komutanı M. Deniz Işıklar, Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, Milli Eğitim Müdürü Doğan Genç, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.
Programda açılış konuşması yapan Yerköy Şehit Şaban Karadoğan İlköğretim Müdürü Celal Akdoğan, “Yok, olmak üzere olan bir milletin, yeniden doğuşunun şahlanışının destanı olan İstiklal Marşının kabulünün 91 inci Yıl dönümü törenini kutlamaktayız” dedi.
Okul Müdürü Celal Akdoğan’in açış konuşması sonrasında İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy’un şiirleri ve tiyatro gösterileri öğrenciler tarafından sergilendi.
Duygulu anların yaşandığı programda, İstiklal Marşı oratoryosu sahnelendi. Daha sonra şiir ve kompozisyon dalında dereceye giren öğrencilerin ödülleri verildi.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji