YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
İtfaiye Müdürü Mehmet Nazlı uyardı!

İtfaiye Müdürü Mehmet Nazlı uyardı!

Yerköy Belediyesi İtfaiye Müdürü Mehmet Nazlı, ramazan ayı öncesinde çıkacak muhtemel yangınlara karşı vatandaşları uyardı.
08072013mudÖzellikle sahurda tandırlıklarda ve ocaklarda bayanların yapılacakları hamur işi öncesi ve sonrası daha dikkatli olmaları konusunda uyaran İtfaiye Müdürü Mehmet Nazlı, bayanların tandırlıklarda ve ocaklarda işleri bittikten sonra mutlaka ateşin söndürüldüğünden emin olmaları gerekmekte olduğunu ifade etti.
Nazlı, ”Yaklaşan ramazan aynı öncesi vatandaşlarımızın bir çocuğu şimdiden hazırlıklarını yaptı, kimi vatandaşımız bahçeleri içersinde bulunan tandırlarda, kimi vatandaşımızda evlerinde bulunan ocaklarda hamur işlerini yapacaktırlar. Vatandaşlarımız gece geç saatlerde uykudan kalkıp bu işleri yaptıklarında dalgın oluyorlar, dalgın olmaları da ocakta ve tandırda yakılan ateşler unutulmakta bu da beraberinde yangınları getirmektedir. Bu konuda sırf hamur işi yapan bayanlarımızın dikkatli olması yanı sıra evde bulunanlarında dikkatli olması menfaatlerine olacaktır.”dedi.
Bir an dalgınlığın büyük zararlara yol açacağını belirten Nazlı, yangınların dikkatsizlikler sonucu ortaya çıktığının altını çizdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji