YouTube

  • DOLAR
    %0,14
  • EURO
    %-0,31
  • ALTIN
    %0,21
  • BIST
    %3,10
İYİ Parti seçim irtibat bürosu açıldı

İYİ Parti seçim irtibat bürosu açıldı

İYİ Parti Yerköy seçim irtibat bürosu düzenlenen törenle açıldı.
Haşim Kılıç Mahallesi Bedri Aydın caddesinde gerçekleşen açılış törenine İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, İYİ Parti Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, İlçe Başkanı Davut Yorulmaz, parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılışta konuşma yapan Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, 31 Mart yerel seçimlerinde Yerköy Belediyesine İYi Parti bayrağını dikeceklerini söyledi.
Ferhat Yılmaz’ın seçilmesi ile ilçenin göç veren değil göç alan duruma geleceğini ifade eden Aydın, ilçeye hayırlar getirmesini temeni etti.
Belediye Başkan Adayı Ferhat Yılmaz ise ilçe için dünün hatıraları, bugünün yaşanılanları ve yarınlara dair hayallarinin olduğunu belirterek şu ifadelerde bulundu:
“31 Mart yerel seçimlerde Yerköy Belediye Başkan adayı olarak çıkmış bulunmaktayım. Çıkmış olduğumuz bu yolda ilçemize katkı sağaylacak projelerle gelmiş bulunmaktayız. Çıkmış olduğumuz bu yolculukta zaman zaman önümüze engeller çıkarılıp oyunlar oynansa da, her engeli ve oyunu önce Cenab-ı Allah’ ın, sonra da dualarını bizlerden esirgemeyen siz aziz hemşehrilerimin destekleriyle bir bir bozarak bu güne kadar geldik ve inşallah 31 Mart akşamı, siyasi ikbal kaygısıyla Yerköy’ ün kaderiyle oynamak isteyenlere gerekli cevabı yine sizler vereceksiniz.”dedi.
Seçimlerin ülkemize, ilçemize hayırlar getirmesi temennilerinde bulunan Yılmaz, konuşmasını şu şekilde sürdürdü, “Öncelikle; yapılacak olan seçimlerin, ülkemize, aziz milletimize, ilçemize ve sizlere hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’ tan niyaz eder . Bu güne kadar, fikri ve görüşü ne olursa olsun ilçemize bir çivi çakmış, insanımıza faydası olmuş herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Dünün hatıraları, bugünün yaşanılanları ve yarınlara dair kurduğumuz hayallerimizle, çıkmış olduğumuz hizmet yolculuğunda yüreğimizdeki sevdamız ile, hayallerimizdeki şehri hep birlikte inşa etmek için uzun ve meşakkatli bir
yolculuğa çıktık. Bu yolculukta zaman zaman önümüze engeller çıkarılıp oyunlar oynansa da, her engeli ve oyunu önce Cenab-ı Allah’ ın, sonra da dualarını bizlerden esirgemeyen siz aziz hemşerilerimin destekleriyle bir bir bozarak bu güne kadar geldik ve inşallah 31 Mart akşamı, siyasi ikbal kaygısıyla Yerköy’ ün kaderiyle oynamak isteyenlere gerekli cevabı yine sizler vereceksiniz. Vereceğiniz bu cevap şüphesiz ki hiçbir kimsenin bir daha Yerköy’ lünün
kararına karşı durmaya cesaret edemeyeceğinin bir nişanesi olarak, ‘Ya Ankara’nın Dediği Ya Da Yerköylünün Dediği Olacaktır.’ Aziz hemşerilerim; Bir şehri, şehir yapan ve o şehri yaşanılır kılan, tüm renkleriyle bir arada yaşayan insanların varlığı ve o insanların hayalleridir. Sizlerin hayallerini ve beklentilerini çok iyi biliyoruz. Çünkü Belediyeciliğin
bir Gönül işi olduğunu, şehrini bilmeyi ve insanını sevmeyi gerektirdiğini biliyoruz.
Bu minvalde, derdiyle dertlenip, sevinçlerine ortak olduğumuz, aynı sofrayı ve hatıralarımızı paylaştığımız, gönül kapılarımızı sonuna kadar açtığımız siz kıymetli hemşerilerimin mutluluğu, şehrimizin huzuru ve gelişimi adına projelerimizle biz hazırız. İnanıyorum ki, bu bayrağı 31 Mart günü bizlere, güvenerek ve inanarak emanet edeceksiniz. Cenab-ı Allah, sizlerin emaneti olan bu bayrağı, kirletmeden, lekelemeden ve yere düşürmeden, başımız dik, anlımız açık bir şekilde sorumluluklarımızın farkında olarak taşımayı nasip eylesin.
Aziz Hemşerilerim, Kıymetli Konuklarımız; Belediye Hizmetlerinin yerin de ve başarılı olarak yapılması doğru bir yönetim anlayışı ve uyum içerisinde çalışan bir ekip ile mümkündür. Bu bağlam da projelerin başarıya ulaşabilmesi kaynakların doğru ve zamanın da kullanılması konuların da Yerköy Belediyesinde olmasını arzu  ettiğimiz yönetim anlayışı ve nasıl bir yöneticilik yapılmasının doğru olacağı yönündeki düşüncelerimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Hizmetlerin doğru ve zamanın da yapılması için; Öncelikle belediye personelinin koordinasyon ve öz veri içerisinde çalışabilmesi adına Belediye Başkanı olarak, bütün çalışanlara adaletli bir şekilde yaklaşıp, nezaket kuralları içerisinde, insan onuruna dikkat ederek davranılması gerektiğini düşünüyorum. Bu noktayı izah etmek gerekirse; Örneğin, bir personelimi, bana oy vermedi diyerek, onu görev yaptığı birimden alıp nefret duygularıyla hareket ederek nefsimi tatmin etmek için, hakaret vari sözlerle onurunu kırıp başka bir birim de çalıştırmak istemem, Veya bir personelimin bana oy vermedi diyerek darp edilmesine göz yumup mahkeme kapılarına düşmek istemem Diyelim bir personelim dini bir vecibeyi yerine getirmek isteğin de devletin verdiği yasal izine rağmen onu engellemek istemem, Yada bana oy vermedi diyerek bir personeli çalışmış olduğu birimden alıp alakası olamayan bir yerde sırf kendimi tatmin etmek için onu bir tepenin başında bir kulübeye nöbet tut diye göndermem
Bana oy verdiği için de bir personelimi hak etmediği veya hakkıyla hizmet edemeyeceği bir birimin başına getirmek istemem Veya Belediye ile alakası olmayan kendi şahsi işlerim de kullanmak için hiçbir personelimi mecbur bırakıp çalıştırmam Örneğin, bir besi çiftliğim olsa orada ki hayvanların bakımını yaptırmak ve yemlerini taşıttırmak için hiçbir personelimi alıp götürmem Sizlere hizmet için alınan hiçbir belediye araç ve gerecini de kendi özel işlerim de kullanılmak üzere kendim için gönderttirmem Kısacası ben olsam personelim arasında hiçbir ayrımcılık yapmadan yapılacak görevlendirmelerde kriter olarak bana oy vermiş mi ? vermemiş mi ? benim yanımda mı ? değil mi, ?
Benim seçim otobüsümü sürmüş mü? sürmemiş mi? karargahıma gelmiş mi? Gelmemiş mi? diye bakmam, bakacağım ilk ve tek esas liyakati ve donanımıdır eğer o işi hakkıyla yapacak bilgi ve birikime sahipse bana oy vermemiş olsa bile vereceğim görevi layıkıyla yerine getirecekse hiç tereddüt etmeden o görevi kendisine veririm. İşte personeliniz ile aranıza duvarlar örüp bana oy veren vermeyen diyerek ayırırsanız hizmet noktasın da o personelden verim elde edemez hakkıyla memleketinize hizmet edemezsiniz.
Kıymetli Hemşerilerim; Sizler şahit olun ki Belediye Başkanı olduğum günden itibaren, hakkıyla görevini yerine getirdiği halde bana oy vermedin diyerek bir personelimi diğer bir personelimden ayırırsam, bir belediye çalışanını veya belediye ekipmanlarını kendi şahsi işlerim de kullandığımı görüp duyarsanız ve bunun hesabını bir sonra ki seçimi beklemeden gelip o makam odasın da bana sormazsanız vebal altındasınız.
Kıymetli Hemşerilerim; Seçim sürecine başladığımız günden itibaren yaptığımız siyasi
çalışmalarımızı ahlak kuralları içerisin de hiçbir kimsenin onurunu ve şahsiyetini  incitecek sözler sarf etmeden ve hiçbir aday hakkın da yalan yanlış beyanlarda bulunmadan yürütmeye özen gösteriyoruz. Buna rağmen her yolu kendilerince mubah kabul eden bazı kimseler, maalesef şahsımın ve arkadaşlarımın telaffuz etmeye haya edeceğimiz sözleri sanki biz söylemişiz gibi lanse ettirmekteler. Bu asılsız sözler içerisinde beni ve arkadaşlarımı en çok üzeniyse, Yerköy Belediyesin de şirket üzerinden çalışan ve tek dertleri evlerine helal ekmek
götürmek olan kardeşlerim üzerinde oluşturulmak istenilen işten çıkartılacaksınız sözleridir.
Benim ve arkadaşlarımın hiçbir kimsenin ekmeğiyle oynamak gibi bir derdimiz asla yoktur.
Yine söylüyorum, hakkıyla memleketine hizmet eden ve görevini layıkıyla yerine getiren hiçbir belediye çalışanını işten çıkartmamız söz konusu bile değildir. Çünkü Yerköy belediyesi yandaşların değil vatandaşların belediyesi olacaktır. Yönetim anlayışımıza da kısaca değinerek ilçemizin geleceğine yön verecek olan projelerimizi de açıklayarak sözlerimi tamamlamak istiyorum. Kıymetli Hemşerilerim; Misyonumuz gereği olarak yönetim anlayışımız halkına hesap verebilen, şehrini bile halkını ve memleketini seven dürüst ve şeffaf bir yönetim anlayışıdır. Hakkı tutan eli kaldırıp, haksızlığa susmayan, kendisine emanet edilene sahip çıkıp emanete ihanet etmeyen, hiçbir insanını diğerinden ayırmadan,
ayrışmalara ve yandaşlığa müsaade etmeyen bir anlayıştır.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji