YouTube

  • DOLAR
    %0,24
  • EURO
    %-0,23
  • ALTIN
    %0,16
  • BIST
    %2,11
İYİ Parti Yerköy İlçe Başkanlığı açıldı

İYİ Parti Yerköy İlçe Başkanlığı açıldı

İYİ Parti Yerköy İlçe Başkanlığı binasının açılışı törenle gerçekleştirildi.
Haşim Kılıç Mahallesi Belediye Caddesinde açılışı gerçekleşen açılış törenine İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı İsmail Koncuk, İl Başkanı Metin Özışık, İlçe Başkanı Davut Yorulmaz ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlanan açılış töreninde açılış konuşması yapan İYİ Parti İlçe Başkanı Davut Yorulmaz, “Bu partinin içerisinde, her kesimden insan var. Türkiye ile ilgili hayali ve umudu olan, ülke yönetimi ile ilgili şikayeti olan her kesimden insan, İYİ Parti çatısı altında toplanıyor. İlk defa siyasete girenler, gençler, kadınlar ve diğer partilerde siyaset yapmış insanlar bir araya geliyor. MHP’den, CHP’den, DSP’den, DYP’den, DP’den, Anavatan Partisi’nden, AK Parti ve benzeri siyasi partilerde görev yapan arkadaşlar var. Bizler İlçe başkalığı olarak gerekli çalışmaları yapacağız. İlçe binamız başta ilçemiz olmak üzere vatana millete hayırlı olsun” dedi.
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı İsmail Koncuk ise parti çalışmaları ve yaklaşan seçim hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji