YouTube

  • DOLAR
    %0,36
  • EURO
    %-0,17
  • ALTIN
    %1,62
  • BIST
    %-0,06
Jandarma, bayram öncesi uyardı

Jandarma, bayram öncesi uyardı

Yerköy İlçe Jandarma Komutanlığı, yaklaşan kurban bayramı öncesi küçükbaş ve büyükbaş yetiştiriciliği yapan üreticileri hırsızlığa karşı uyardı.
19102011kurbanYerköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle büyükbaş ve küçükbaş hayvan üreticilerini muhtemel hayvan hırsızlarına karşı uyardı.
Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle büyükbaş ve küçükbaş hayvan üreticilerini muhtemel hayvan hırsızlarına karşı uyaran yetkililer. Hayvan üreticilerine hayvanlarına mutlaka kulak küpesi taktırmalarını, mümkün olduğu kadar hayvanları devamlı kontrol edebilecekleri yerlerde bulundurmalarını, şüpheli şahıslar görüldüğünde hemen 156 Jandarmayı aramalarını tavsiye etti.
Kurban Bayramı öncesinde hayvan hırsızlarının fırsat kollayabileceği konusunda da uyarıda bulunan yetkililer, “Kurban Bayramı yaklaşıyor. Hayvan hırsızlıklarına karşı her zaman büyükbaş ve küçükbaş hayvan yetiştiriciliği yapan vatandaşlarımızı her zaman uyarıyoruz.
Her ne kadar uyarmamıza rağmen uyarımız bazen yersiz kalmakta, bu konuda üreticilerimize büyük görev düşmektedir. Bu konuda üreticilerimiz tedbiri elden bırakmamalıdırlar.
Hayvan üreticilerimiz, hayvanlarına mutlaka kulak küpesi taktırmalılar. Yetirticilerimiz, mümkün olduğu kadar hayvanları devamlı kontrol etmelilerdir.
Şüpheli şahıslar görüldüğünde hemen 156 Jandarmayı aramaları menfaatlerine olacaktır.
Ayrıca, kendini tüccar ve esnaf olarak tanıtan herkese aldanmayın. Araştırın, sorun ve isimlerini emniyetten takip etsinler. Ayrıca gece ve gündüz köyünüzden geçen kamyonları emniyetle polise ihbar edin” diye konuştular.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji