YouTube

  • DOLAR
    %0,15
  • EURO
    %0,11
  • ALTIN
    %-0,80
  • BIST
    %-0,50
Kale Grubu 41 çocuğu sünnet ettirdi

Kale Grubu 41 çocuğu sünnet ettirdi

Kale Seramik Çanakkale Kalebodur Seramik A.Ş. Yerköy Seramik Fabrikalarının kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde bu yıl dördüncü sünnet şöleni düzenlendi.
16052015kaleYerköy Kaleseramik Özel Organize Sanayi Bölgesinde Kaleseramik ve Kalekim Fabrika Tesislerinde düzenlenen sünnet şölenine Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök, Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, Yerköy Cumhuriyet Başsavcısı Enver Eroğlu, Cumhuriyet Savcısı Semih Şimşir, Çiçekdağı İlçe Kaymakamı Yusuf Turhan, Yozgat İl Jandarma Komutanı Albay Selçuk Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Abidin Işlak, Yerköy İlçe Emniyet Müdürü Hakan Pakel, Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ve çok sayıda Yerköylü vatandaş katıldı.
Organizasyonu Kale Seramik Yerköy Fabrikası Müdürü Gürsel Olgaç, Kaleseramik Sosyal ve İdari İşler Müdürü Ekrem Demirarslan’ın yürüttüğü sünnet şöleninde, fabrika personeli ve dar gelirli ailelerin çocuklarından olmak üzere toplam kırk bir çocuğun sünnet ettirildiği belirtildi.
Sünnet şöleni hakkında açıklama yapan Ekrem Demirarslan “Bu yıl Yerköy ilçemizde ve fabrika çalışanlarımızın çocukları erkekliğe ilk adımını atmış bulunmaktadırlar. Kale grubu tarafından Yerköy ilçemizde 4’üncüsü organize edilen sünnet şöleninde 41 çocuğumuz sünnet ettirilmiştir” dedi.
Gerçekleşen konuşmalar sonrasında çocuklar için hazırlanan animasyon gösterileri ve Kale Halk Dans Dansları ve Müzik topluluğu gösterileri sahnelendi.
Sünnet şöleninde katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji