YouTube

  • DOLAR
    %0,10
  • EURO
    %0,45
  • ALTIN
    %0,32
  • BIST
    %0,48
Kale Grubu 62. yılında Yerköy’de ve Çan’da  141 çocuğu sünnet ettirdi

Kale Grubu 62. yılında Yerköy’de ve Çan’da 141 çocuğu sünnet ettirdi

Kale Grubu’nun 62. kuruluş yıl dönümü kutlamaları, firmanın temellerinin atıldığı Çanakkale’nin Çan ilçesinde düzenlenen sünnet törenleriyle başladı. Törene İlçemizde Kaymakam Ali Ada ve Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz’da katıldı.
2016’da hayatını kaybeden Türk sanayiinin duayenlerinden İbrahim Bodur’un, 27 Temmuz 1957’de temellerini attığı Kale Grubu’nun 62. kuruluş yıl dönümü ve geleneksel Seramik Bayramı dolayısıyla etkinlikler gerçekleştiriliyor.
Çan ilçesinde kurulu Kale Seramik Fabrikalarındaki törene Kale Grubu Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, Eski TBMM Genel Sekreteri ve Kale Grubu Yönetim Kurulu üyesi Vahit Erdem, Yerköy Kaymakamı Ali Ada, Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kuruluşundan bu yana 15 bin 500 çocuğun sünnetinin gerçekleştiği fabrikalarda bu yıl Yerköy tesislerinde 41 çocuk, Çan’da 100 Çocuk sünnet ettirildi.
Bu yılki sünnet ettirilen çocuklar ile birlikte 15 bin 641 çocuğun sünnet ettirildiği Kale Grubu’nda sünnet olan çocuklara Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay tarafından çeyrek altın, tablet ve çeşitli hediyeler verildi.
Tören de ayrıca 5 yıldan 60 yıla kadar fabrikaya hizmet etmiş çalışanlara kıdem ödülü verildi. Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay yaptığı konuşmasında “Yaşamın güzelliği, doğruluğu, anlamı, tadı, tuzu paylaşmaktan geçer” derler. Ne mutlu bize ki gelenekselleşen Seramik Bayramlarımızda bunun tadına varıyor; doğduğumuz topraklarda geleneklerimizi devam ettirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sünnet törenleri de her yıl aksatmadan gerçekleştirdiğimiz geleneklerimizden biri; Seramik Bayramlarımızın olmazsa olmazı. Üç neslin bir arada çalıştığı Çan tesislerimizde, kurulduğumuz günden bu yana toplamda 15 bin 500 çocuk sünnet oldu. 1960’lı yıllarda Çan’da yapılan yağlı pehlivan güreşleri ile başlayan spor müsabakaları geleneğimiz de sürüyor. Ne mutlu ki bu sene de şölen havasında geçen bir dizi müsabakanın sonunda kazananları ödüllendirdik. Dile kolay Kale Grubu bugün 62 yıllık bir çınar. Aile şirketlerinin ortalama ömrünün 25 olduğu ülkemizde nadir köklü şirketlerinden olabilmeyi başardığımız için Allah’a hamd ediyorum. İbrahim Bodur’dan devraldığımız kurucu değerlerimiz doğrultusunda her zaman insanı önceliklendirerek ülkenin kalkınmasına ve ekonomisine katkı sağlamak için bu topraklara yatırım yapmayı sürdürdük. Sosyal dokuyu korumak, doğduğumuz yeri doyduğumuz yer yapmak için çaba gösterdik.”dedi.
Sünnet şölenine katılan Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz ise, “İlçemizde yılladır hizmet veren Kale Grubu gerek ilçemiz ekonomisine gerekse iş istihdamı olarak büyük bir öneme sahip bir fabrikalarımızdan dır. İlçemize geldiği günden belli bir çok güzel projelere imza atan Kale Grubu her yıl olduğu gibi bu yılda ilçemizde sünnet şöleni düzenlemiştir. Kendileri çok ama çok teşekkür eder, belediye olarak her zaman yanlarında olduğumuzu bildirmek isteriz” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji