YouTube

  • DOLAR
    %0,23
  • EURO
    %0,43
  • ALTIN
    %-0,56
  • BIST
    %-0,50
Kale Grubu Onursal Başkanı İbrahim Bodur İlçemizi ziyaret etti

Kale Grubu Onursal Başkanı İbrahim Bodur İlçemizi ziyaret etti

Kale Grubu Onursal Başkanı İbrahim Bodur, Eşi Sevim Bodur ve Kızı, (Kale Grubu Başkanı) Zeynep Bodur Yerköy’de üretim yapan ve gün geçtikçe üretim kapasitesini artıran Kale Seramik Fabrikalarını ziyaret etti.
21052014bodurKale Seramik Özel Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürü Ekrem Demirarslan ve  Fabrika Personeli Ailesi ile birlikte Yerköy Kale Seramik Fabrikalarını ziyaret için gelen Kale Grubu Onursal Başkanı İbrahim Bodur’u ve Ailesini büyük bir sevinçle karşıladı.
Kale Grubu Onursal Başkanı İbrahim Bodur, kendilerini çiçeklerle ve güleryüzle karşılayan Fabrika personeli ve misafirlere teşekkürlerini sundu.
Personel İle Vakit Geçirdi
Kale Grubu Onursal Başkanı İbrahim Bodur, Eşi Sevim Bodur ve Kızı, (Kale Grubu Başkanı) Zeynep Bodur, Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, Kale Seramik Özel Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürü Ekrem Demirarslan, Fabrika yöneticileri ve personelleriyle bir süre sohbet etti.
Bodur, Anadolu’muzun insanı cana yakın, çalışkan, misafirperver ve hep taktiri hak ediyor. Bizde bu sıcak kanlı insanlarımızla bir aile olabilmek için Kale Seramik Fabrikalarını Yerköy’e kurduk ve bundan dolayı da çok onurluyuz. Kale Grubu olarak biz hep birlikte bir aile olduk. Fabrika Yöneticilerimiz ve personelimiz bizlerin gözü, kulağıdır. Hep birlikte el ele verip bir aile tablosu içerisinde çalışmak bizleri hep mutlu etmiştir.” İfadelerini kullandı.
Fabrika ziyaretinin ardından Kale Grubu Onursal Başkanı İbrahim Bodur, Eşi Sevim Bodur ve Kızı, (Kale Grubu Başkanı) Zeynep Bodur, Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan,  Yerköy Kale Seramik Fabrika personeli, Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök, Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu ve diğer davetlilerle birlikte Yozgat Grand Ser Otelde düzenlenen akşam yemeğinde bir araya gelindi.
Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı İbrahim Bodur’u Ziyaret Etti
Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Yerköy Kale Seramik Fabrikalarını ve personelini ziyarete gelen Kale Grubu Onursal Başkanı İbrahim Bodur, Eşi Sevim Bodur, Kızı (Kale Grubu Başkanı) Zeynep Bodur, Fabrika Yöneticilerini ziyaret etti.
Vali Yazıcının ziyaretinde katılımcılara yemek ikramında bulunuldu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji