YouTube

  • DOLAR
    %0,33
  • EURO
    %0,18
  • ALTIN
    %1,15
  • BIST
    %1,77
Kale Grubundan sünnet şöleni yaptı

Kale Grubundan sünnet şöleni yaptı

Kale Seramik Çanakkale Kalebodur Seramik A.Ş. Yerköy Seramik Fabrikalarının kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde bu yıl üçüncü sünnet şöleni düzenlendi.

18062014sunnetYerköy Kaleseramik Özel Organize Sanayi Bölgesinde Kaleseramik ve Kalekim Fabrika Tesislerinde düzenlenen sünnet şölenine Yozgat Vali Yardımcısı Kemal Şahin, Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök, Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, Cumhuriyet Savcısı Semih Şimşir, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yusuf Şahin, İş Kurumu İl Müdürü Nevzat Atak, Yerköy Askerlik Şube Başkanı, Yerköy İlçe Emniyet Müdürü Erdal Tepe, Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Ahmet Yavuz, Daire Amirleri, Bozok Üniversitesi Yerköy Adalet Meslek Yüksek Okulu Genel Sekreteri Oğuz Duygu, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ve çok sayıda Yerköy’lü vatandaş katıldı.
Organizasyonu Kale Seramik Yerköy Fabrikası Müdürü Oğuz Benli, Kalekim Yerköy Fabrikası Müdürü Koray Er, Kaleseramik Sosyal ve İdari İşler Müdürü Ekrem Demirarslan’ın yürüttüğü sünnet şöleninde, fabrika personeli ve dar gelirli ailelerin çocuklarından olmak üzere toplam kırk bir çocuğun sünnet ettirildiği belirtildi.
Kale Grubunun katkıları ile alınan çeyrek altın ve çeşitli hediyeler Vali Yardımcısı Kemal Şahin,  Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök, Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu,  Cumhuriyet Savcısı Semih Şimşir ve diğer davetliler tarafından sünnet olan çocuklara takdim edildi.
Sünnet şöleninde katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu, çocuklar için eğlence programları düzenlendi.
Yozgat Vali Yardımcısı Kemal Şahin; “Yozgat Valisi Sayın Abdulkadir Yazıcı’nın İl dışında olmadığı nedeniyle programa katılamadığını, Organizasyondan dolayı tüm emeği geçenleri kutladığını ve sünnet olan çocuklara da geçmiş olsun dileklerini ilettiğini söyledi. Kemal Şahin, Kale Grubunun Tesislerini tekrar gezme fırsatı buldum. Kuruluştan bu güne kadar yapılan kapasite artışlarından ve yeni yapılacak olan yatırımlardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ayrıca bu tür Sosyal Organizasyonların çok önemli olduğunu ve Kale Grubunun bu işi başarıyla her alanda gerçekleştirdiğini ifade etti. Yozgat Valiliği olarak Kale Grubunun yapacağı her türlü faaliyette yanında olcağız ve Bize düşen görevlerde de elimizden geleni fazlasını yapmaya hazırız” dedi.
3. Geleneksel Sünnet Şöleni’ni ve emeği geçenleri kutladı.
Fabrika işçilerinden Kadir Tuncer; Kale Seramik Fabrikaları Yerköy’ün gelişmesi adına önemli bir kuruluş. Fabrika ve Fabrika yöneticileri sayesinde bir çok kişi ve bizde burada iş sahibi olduk. Aynı zamanda her zamanki gibi personeline değer veren Kale Grubu Yönetimi bu yıl da Fabrika bünyesinde Sünnet şöleni düzenleyerek fabrika personeli ve dar gelirli ailelerin çocuklarını sünnet ettirerek personelini ve Yerköylüleri bir kez daha kucakladıklarını gösterdiler” şeklinde konuştu.
Sünnet olan çocuklara çeşitli hediyeler verilmesinin ardından, Vali Yardımcısı Kemal Şahin Yerköy’den ayrıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji