YouTube

  • DOLAR
    %0,28
  • EURO
    %0,12
  • ALTIN
    %0,28
  • BIST
    %-0,06
Kale Grubundan sünnet ve iftar programı düzenlendi

Kale Grubundan sünnet ve iftar programı düzenlendi

14062017kale 1
Kale Seramik Çanakkale Kalebodur Seramik A.Ş. Yerköy Seramik Fabrikalarının kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde iftar programı ve sünnet şöleni düzenlendi.
Kale Grubu Başkanı H. Zeynep Bodur Okyay, Kale Grubu Kurucusu ve Onursal Başkanı Dr. Hacı İbrahim Bodur anısına iftar ve sünnet şöleni düzenlediklerini söyledi.
6.sünnet şölenini düzenledikleri ve şölenin ramazan ayına denk gelmesi nedeni ile bir de iftar programı düzenlediklerini söyleyen Zeynep Bodur Okyay, “Bu yıl Yerköy ilçemizde altıncısını düzenlemiş olduğumuz sünnet şöleni geçen yıl olduğu gibi bu yılda ramazan ayına denk gelmesi ile bizlerde hem sünnet şöleni hem de iftar programı düzenlemek istedik. Bilindiği üzere babam 23 Mayıs 2016 yılında hakkın rahmetine kavuştu. Babam Dr. İbrahim Bodur, 65 yıl dur durak bilmeden bu ülke için çalışmış, olmanın karşılığını, vefatının ardından Anadolu’nun dört bir yanından yükselen dualarla aldı. Dua eden ve ayrıca programımıza teşrif eden tüm katılımcılara teşekkür ederim” dedi.
Törene katılan Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç da iftar programı dolayısı ile Kale Seramik Çanakkale Kalebodur Seramik A.Ş. teşekkür etti.
Özel Organize Sanayi Bölgesinde Kaleseramik ve Kalekim Fabrika Tesislerinde düzenlenen sünnet şöleni ve iftar programına Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök, Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, Kale Grup Başkanı H.Zeynep Bodur Okyay, Yozgat İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Selçuk Yıldırım, sivil toplum kuruluş temsilcileri ile çok sayıda ilçe sakini katıldı.
14062017kale

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji