YouTube

  • DOLAR
    %0,21
  • EURO
    %0,03
  • ALTIN
    %0,93
  • BIST
    %2,66
Kale ve Gültepe Mahallesi Köprüleri Yıkılacak

Kale ve Gültepe Mahallesi Köprüleri Yıkılacak

Kale Mahallesi Yolu üzerinde bulunan ve Gültepe Mahallesinde yolu üzerinde bulunan yaya ve araçların kullandığı köprüler yıkılarak yerlerine yenileri yapılacak.
20022013kopruYeni Mahalle ile Kale Mahallesini birleştirilen üst geçit ile yine Yeni Mahalle ile Gültepe Mahallerine birleştiren köprüler Yerköy Belediyesi tarafından yıkılıp, yıkımları tamamlandıktan sonra yaklaşık 2 ay gibi bir süre zarfında yerlerine yenileri yapılacak.
Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, yapılması planlanan Kale ve Gültepe Mahallelerini bağlayan köprülerin 1 yıl içerinde yapılacağını söyledi.
Mevcut köprülerde zayıf zemin, artan yük ve trafik koşullarından dolayı oturma ve çatlaklar görüldüğünü belirten Ağaoğlu, “Yerköy İlçemizde bulunan ve güzergah olarak bir hayli işler bir konuma sahip olan Kale Mahallesi ve Gültepe Mahallesi köprüsü olarak bilinen köprüler yıllardır ilçe halkına hizmet vermiştir.
Yıllar önce yapılan bu iki köprümüzde zayıf zemin, köprülerde bozulma gibi hasarlar meydana gelmiştir. Bu yüzden, Yerköy Belediyesi olarak bu iki köprümüzün yıkılıp yeniden yerlerine daha dayanıklı köprüler yapılacaktır.”dedi.
Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu köprü çalışmalarının 1 yıl içerisinde yapılması planladığının altını çizdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji