YouTube

  • DOLAR
    %0,24
  • EURO
    %-0,14
  • ALTIN
    %1,05
  • BIST
    %2,62
Karayolları çalışacak

Karayolları çalışacak

Yozgat’ta Karayolları tarafından Delice ayrımından başlayıp Akdağmadeni Yıldızeli’ne kadar devam eden 211 kilometrelik yolda yapılması planlanan DSK çalışmaları taş ocaklarındaki sıkıntılar nedeniyle yavaşlatılmıştı, Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı’nın da girişimleriyle çözülen sıkıntılar sonrasında taş ocaklarının faaliyete geçmesiyle birlikte Karayolları da çalışmalarını hızlandı.
17072013karaKarayolları 6. Bölge Müdürü Aydın Doğan İl Koordinasyon Kurul toplantısında yaptığı konuşmada, Yozgat il sınırları içerisinde mevcut ağlarında özellikle satı kaplama çalışmalarıyla bakım onarım çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Bunun dışında yatırım programlarında 31 adet projenin mevcut olduğunun bunun dışında 14 adet projelerinin daha bulunduğuna dikkat Çeken Doğan, ”Bu işlerimizin toplam proje bedeli 1 milyar 350 milyon lira önceki yıllarda harcanan 485 milyon lira sene başı ödeneğimiz 8 milyon 711 bin dönem sonu harcamamız sağlanan ek ödeneklerle beraber 18 milyon 329 bin liraya ulaştı” dedi.
Karayolları olarak Yozgat’ta yaptıkların en önemli projenin Delice ayrımından başlayıp Akdağmadeni Yıldızeli yolunu takip eden toplan 221 kilometrelik yolda DSK çalışmaları olduğunun altını çizen Doğan, ”Burada 4 adet şantiyede çalışmalarımız devam ediyor, ama taş ocaklarından kaynaklanan sorunlar nedeniyle istediğimiz seviyeye ulaşamadık. Taş ocaklarındaki sorunlar çözüldü. Gerek Yerköy’deki Gerekse Akdağmadeni’ndeki taş ocaklarındaki problemler giderildi bundan sonra daha iyi performans sağlayacağız. Bu süreç içerisinde Sayın Valimizin ciddi destekleri oldu. Taş ocaklarımızdaki süreç oldukça uzun bir süreçti. Örnek verecek olursak yaklaşık 11 ay gibi bir süreç aldı. Akdağmadeni’nde yeni bir taş ocağı bulundu bu taş ocağının patlatma ruhsatına kadar geçen süre 11 ayı buldu” diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji