YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Kardiyoloji Uzman Doktoru göreve başladı

Kardiyoloji Uzman Doktoru göreve başladı

Yerköy Devlet Hastanesi’nde geçtiğimiz günlerde Kadın Doğum, Çocuk, Ortopedi doktorlarından sonra Kardiyoloji Uzman Doktoru poliklinik hizmeti vermeye başladı.
28012014drYerköy Devlet Hastanesi başhekimi Dr Sayit Usul, hizmet çıtasını her geçen gün yükselttiklerini ifade etti.
Yozgat merkezde verilen aynı hizmetin Yerköy Devlet Hastanesinde verilecek olmasından duyduğu mutluluğu dile getiren Yerköy Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Sayit Usul yaptığı açıklamada; “Hastanemiz hekim kadrosunda yapılan iyileştirmelerle sağlık alanında güçlenen hastanemizde, Genel Sekreterliğimizce görevlendirilen kardiyoloji doktorlarımızla, Yozgat merkezde verilen aynı hizmeti kaliteli ve etkin şekilde vereceğimiz kanaatindeyim. Kardiyoloji doktorlarının kalp damar hastalıklarının teşhis ve tedavi süreçlerinin izlenmesinde kullandıkları önemli cihazlardan biri olan Eforlu EKG cihazımız yine Genel Sekreterliğimiz vasıtası ile hastanemizde değerli halkımızın hizmetine sunulmuştur.
Göreve yeni başlayan hekimlerimiz ile güçlenen doktor kadromuz, haftanın iki günü poliklinik hizmeti verecek Kardiyoloji doktorlarımızla gücüne güç katacak. Pazartesi ve Salı günleri sağlık hizmeti vereceğimiz Kardiyoloji polikliniğimizin ve Eforlu EKG cihazımızın halkımıza hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji