YouTube

  • DOLAR
    %0,10
  • EURO
    %-0,15
  • ALTIN
    %0,06
  • BIST
    %3,10
Kardiyoloji uzman doktoru, Yerköy’de göreve başladı

Kardiyoloji uzman doktoru, Yerköy’de göreve başladı

Yerköy Devlet Hastanesi’nde geçtiğimiz günlerde ataması gerçekleşen Kardiyoloji Uzman Doktoru poliklinik hizmeti vermeye başladı.
27112014drYerköy Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Sayit Usul, Yerköy Devlet Hastanesinin hizmet çıtasını her geçen gün yükselttiklerini söyledi.
Dr. Sayit Usul, Yozgat merkezde verilen sağlık hizmetlerinin aynısının Yerköy Devlet Hastanesinde verileceğini ifade etti.
Yerköy Devlet Hastanesinde gün geçtikçe doktor kadrosuna yeni doktorların katıldığını ifade eden Dr. Sayit Usul “Hastanemiz hekim kadrosunda yapılan iyileştirmelerle sağlık alanında hastanemiz güçlenmeye devam ediyor. Sağlık Bakanlığımız tarafından ataması gerçekleşen Kardiyoloji Uzman Doktoru Hafize Corut, görevine başlamıştır. İlçemizde göreve başlayan yeni doktor kadrolarımızla, Yozgat merkezde verilen sağlık hizmetlerinin aynısı, kaliteli ve etkin şekilde vereceğimizin kanaatindeyim. Göreve yeni başlayan doktorumuz Hafize Corut, güçlenen doktor kadromuzla hafta içi her gün poliklinik hizmeti verecektir. Hastanemiz bünyesine atanan Kardiyoloji Uzman Dr. Hafize Corut’un ilçemize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür eder, Dr. Corut’a yeni görevinde başarılar dilerim.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

1 Yorum

  1. Yerköyümüzün en çok ihtiyacı olan ve yeni ataması yapılan kardiloyi doktoruna hayırlı olsun sağlık ve esenlik içerisinde başarılar dilerim.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji