YouTube

  • DOLAR
    %0,39
  • EURO
    %0,31
  • ALTIN
    %0,32
  • BIST
    %-0,21
Kartlar PTT'den göndermesi Sevgiliden

Kartlar PTT'den göndermesi Sevgiliden

Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) Yerköy Merkez Müdür Vekili Yusuf Kurban, sevgililer gününe özel “Sevgililer gününde posta kartı bizden göndermesi sizden” isimli bir kampanya gerçekleştirdiklerini söyledi.
06022012pttÖzel günlerde ve bayramlarda eski bir geleneği yaşatmak amacıyla belirli miktarlarda tebrik kartını satışa sunan PTT Yerköy Merkez Müdürlüğü 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel olarak tebrik kartları hazırlatıldığını ifade ettiler.
PTT Yerköy Merkez Müdür Vekili Yusuf Kurban, PTT tarafından 14 Şubat sevgililer günü için ücretsiz olarak hazırlanan kartları PTT Yerköy Merkez Müdürlüğünden 50 kuruş gibi sembolik bir rakama gönderilebileceğini söyledi.
Kurban, yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Günü hakkında yaptığı açıklama yaparak “Halkımıza mektup ve kart yazma alışkanlığını yeniden kazandırma amacıyla 14 Şubat Sevgililer Günü vesilesiyle PTT tarafından bastırılan ve Yozgat’tan gönderilen posta kartı PTT merkezlerimizde halkımıza verilmek üzere sunuma hazırdır.”dedi.
Kurban, 14 Şubat’ta sevdiklerimizi de unutmayalım çağrısını da yaparak, kampanya hakkında şu ifadelerde bulundu“Sevgililer gününe özel kartlar PTT Merkez Müdürlüğümüzden ücretsiz temin edilmektedir. Müşterilerimizden sadece gönderme ücreti alınacaktır.
Ayrıca tüm özel günlerde olduğu gibi 14 Şubat Sevgililer Günü öncesindeki 5 gün içerisinde postaya verilen kargo, kurye ve kayıtlı küçük paket gönderilerine %10 Sevgililer Günü  indirimi uygulanacaktır. Müşterilerimizin hediyelik eşya ve paketlerini PTT merkezlerinden cüzi ücreti karşılığı temin edebilecekleri özel olarak dizayn edilmiş şık kutular içinde göndermeleri mümkün olmaktadır.”

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Dizayn Eski Merkez Posta Ptt

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji