YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Katı atık aracı ilçemizde hizmete başladı

Katı atık aracı ilçemizde hizmete başladı

Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, geçtiğimiz hafta Ankara’da düzenlenen 103 adet katı atık toplama aracı dağıtım töreninde, Yerköy Belediyesi’ne hibe edilen katı atık toplama aracının anahtarını Başbakan Tayip Erdoğan’ın elinden aldığını ifade etti.
07042011arabaYerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, katı atık aracının anahtarını Ankara’da Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın elinden teslim aldı.
Ağaoğlu, geçtiğimiz hafta Ankara’da düzenlenen 103 adet katı atık toplama aracı dağıtım töreninde, Yerköy Belediyesi’ne hibe edilen katı atık toplama aracının anahtarını Başbakan Tayyip Erdoğan’ın elinden aldığını hatırlattı.
Belediye Başkanı Ağaoğlu, “Başbakan’ımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu’na ilçemize bu aracı hediye ettikleri için teşekkür ediyorum.” dedi.
Ağaoğlu, göreve geldikleri günden itibaren ilçenin temizliğine büyük önem verdiklerini, “Yerköy’ün yazın tozundan kışın çamurundan geçilmez” diye halk arasında fazlaca konuşulduğunu hatırlattı.
Ağaoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Allah’a şükür, biz bu imajı kırdık. Belediyemizin araç filosunu yenileyip hemşerilerimize daha iyi hizmet vermenin çabası ve gayreti içerisindeyiz. Kaldırımlarımızla, yollarımızla ilçemiz örnek bir şehir haline geliyor.
Yerköy insanı her şeyin en iyisine, en güzeline layıktır. Bu vesile ile aracımızın halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”dedi.
Haber : Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji