YouTube

  • DOLAR
    %0,25
  • EURO
    %0,19
  • ALTIN
    %0,56
  • BIST
    %-1,36
Katre Sanat Merkezi çalışmalarına başladı

Katre Sanat Merkezi çalışmalarına başladı

Geçen yıl ilçemizde sahnelemiş oldukları tiyatro oyunuyla herkesin büyük beğenisini kazanan ekip Katre Sanat Merkezi olarak yeni projelerine başladı.
25022016tiyatroKatre Sanat merkezini; Kültür ve Sanata değer verip, gelişmesi için mücadele eden gönüllü sanat âşıkları oluşturuyor.
Katre Sanat Merkezi Tiyatroya ilave olarak Yaratıcı Drama, Ebru Sanatı, Bağlama, Ney ve Gitar Dersleriyle atölye faaliyetlerini genişleterek daha kapsamlı çalışmalara imza atıyor. Toplumun gelişmesine ve sosyalleşmesine
Katre Sanat Merkezi Genel Sanat Yönetmeni Yunus Ayten; ‘’Toplumun gelişmesine ve sosyalleşmesine sanat çalışmalarının katkı sağladığı aşikârdır. İlçemiz de eksikliği hissedilen kültürel faaliyetlere bir nebze de olsun katkıda bulunabilmek amacıyla yola çıktık. Çok şükür yalnız değiliz her gün daha büyük bir aile oluyoruz. Büyük bir istek özveriyle çalışmalara katılan ekibimi kutluyorum.  Her zaman daha iyisini hedefleyen Sanat Merkezimize Yerköylülerin desteklerini bekliyoruz. ‘’dedi
Bu yıl ünlü oyun yazarı Tuncer Cücenoğlu’nun  ‘’Boyacı’’ adlı eserini sahneleyecek olan Katre Sanat Merkezinde provalar çok keyifli geçiyor. Mart ayında perdelerini açacak olan Katre Sanat Merkezi Genel Sanat yönetmeni Yunus Ayten ve ekibine Başarılar diliyoruz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji