YouTube

  • DOLAR
    %0,22
  • EURO
    %0,53
  • ALTIN
    %-0,63
  • BIST
    %-0,50
Kaya “Dünya mazlumlarının ahına sessiz kalamazdık”

Kaya “Dünya mazlumlarının ahına sessiz kalamazdık”

Başkentteki Yozgatlı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Mesut Kaya’dan Türkiye’nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan “Barış Pınarı Harekatı”na destek geldi.
Başkentteki Yozgatlı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Mesut Kaya, “Türk Silahlı Kuvvetlerimize, vatanımızın güvenliğini sağlamak, terör tehdidini bertaraf etmek, bölgeye barış ve huzur getirmek için başlattığı Barış Pınarı Harekatı’nda muvaffakiyetler dileriz. Kalbimiz ve dualarımız kahraman Mehmetçiklerimizle.”dedi.
Ülkemize yönelik terör tehdidini ortadan kaldırmak için başlatılan Barış Pınarı Harekatı’nda görev alan kahraman Mehmetçiklerimize muvaffakiyetler dileyen Kaya, şu ifadelerde bulundu:
“Türk Silahlı Kuvvetlerinin  ve Suriye Ulusal Ordusu grupları tarafından Suriye’nin kuzeyinde tek taraflı özerklik ilan eden ve dünyanın dört bir tarafından insanlıktan nasibini almamış batılı emperyalistlerin biraraya gelerek sözde rojava’daki silahlı güç olan Suriye Demokratik Güçleri’ne karşı Türkiye hükümetinin başlattığı sınır ötesi askeri harekâtın adıdır.
Dünyada ne kadar emperyalist bir araya gelse de ve bunu ister arap birliği adı altında isterse kamufle olmuş kripto ne kadar ülke var ise gördükleri üzere Dünya Beşten büyüktür ve Tarih yazan  bir Millet olarak bu tarihi yeniden yazıyoruz. Yüce Türk Milletinin Kahraman Ordusu Mehmetçiklerimiz mazlumların ahı için, Ülkemizi terör örgütünden temizlemek ve uzak tutmak için ” Barış pınarlarının önünü açmaya gelmiştir. Rabbim Askerlerimizi korusun İnşallah” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji